Евро 2024 - Всекидневна
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Евро 2024 - Всекидневна
Пак се почна великото бутане на инцестите като миналото Евро и накрая пак сами ще се посерат.
КАУЗА КОЛЕЖА!
kingofpop написа:И как го прецени, че някой от слабия ще стане ?
Все едно Реал като не бяха в силния поток в ШЛ не си взеха после финала без проблем :D даже по-скоро това е + за отбора от силния поток, достигнал финала.
Да сравняваш Реал с националните показва тотално неразбиране.
Ами като биеш някой силен отбор придобиваш и повече увереност, освен това Англия като играят само с идиоти и после им се изсипе Франция или Германия на финала едва ли ще са подготвени за такъв мач. Определено мисля, че финалистът от горния поток ще има предимство.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Диспропорцията между горния и долния поток дойде от това, че едновременно Франция и Белгия не станаха първи в групите си и се нахендриха един на друг в горния поток. Иначе щяха да са в долния, но все пак щяха да се срещнат на 1/4 финала. Интересното е, че Белгия имаше възможност да избира и не положи усилия да избегне Франция и евентуално Португалия в битката за 1/2 финала. Страхът да остане четвърти в групата бе голям.
Очаквам поне една изненада и като най-вероятна ми изглежда Румъния с/у Нидерландия.
Германия и Португалия също може да поднесат изненада отпадайки.
Германия и Португалия също може да поднесат изненада отпадайки.
В общи линии ЕП до момента се развива очаквано, малко по-тъпо(казано на жаргон) на база събитията след първия кръг, но очевидно има проблеми в качеството(повечето отбори са по-слаби отколкото изглеждат) и най-вече сметките, които повлияха за ниската резултатност и слабата продукция в буквално половината мачове(от 2-ри и 3-ти кръг).
Може да е клише, но сега е време да забравим за всичко случило се в групите, защото на преден план излизат нови неща, както и регламентът, който позволява да се класираш без да е нужно да блестиш - Х и дузпи, Х и дузпи и така до финала, та дори и купата.
Моите очаквания
Поток 1
Испания-Грузия
Германия-Дания
Португалия-Словения
Франция-Белгия
9/10 души навярно мислят, че "домакините" ще продължат напред. Да, на хартия е логично.
Моята прогноза(на база видяното, като усещане и исторически препратки) обаче е:
Белгия + 1 "изненада"(сиреч, Грузия, Дания или Словения хвърлят бомбата).
За "Червените дяволи" съм сигурен, че ще елиминират французите.
Наречете го просантимант, ако не друго.
Поток 2
Румъния-Холандия
Австрия-Турция
Англия-Словакия
Швейцария-Италия
Както казваше един вратар: "Ей, ся си е*** мамата"!
По подобие на горния поток, навярно 9/10 прогнозират, че Холандия, Австрия, Англия и Италия ще се класират, но...
Според мен, твърдо бих казал обаче, че формулата ще е "2 (+1)".
Тоест, два от тях ще отпаднат със сигурност, а може би и три.
Може да е клише, но сега е време да забравим за всичко случило се в групите, защото на преден план излизат нови неща, както и регламентът, който позволява да се класираш без да е нужно да блестиш - Х и дузпи, Х и дузпи и така до финала, та дори и купата.
Моите очаквания
Поток 1
Испания-Грузия
Германия-Дания
Португалия-Словения
Франция-Белгия
9/10 души навярно мислят, че "домакините" ще продължат напред. Да, на хартия е логично.
Поток 2
Румъния-Холандия
Австрия-Турция
Англия-Словакия
Швейцария-Италия
По подобие на горния поток, навярно 9/10 прогнозират, че Холандия, Австрия, Англия и Италия ще се класират, но...
-
Те Франция на миналото Европейско отпаднаха от Швейцария (а имаха по-силен отбор и играеха по-добре от сега), та за мен няма да е нищо учудващо Белгия да ги бие, и Лукаку да се отпуши. 
А и до момента нищо не играят - автогол и гол от дузпа за 3 мача е твърде малко. Да не говорим, че и Мбапе ще се пази заради счупения нос, което означава че няма да играе на 100%.

А и до момента нищо не играят - автогол и гол от дузпа за 3 мача е твърде малко. Да не говорим, че и Мбапе ще се пази заради счупения нос, което означава че няма да играе на 100%.
Рашка капут, Буданов салют ! 

NOMER14 написа:Диспропорцията между горния и долния поток дойде от това, че едновременно Франция и Белгия не станаха първи в групите си и се нахендриха един на друг в горния поток.
Белгия са мега слаби, Де бройне чака пенсия а Лукоки си е познатия тролей :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
smoothc написа:В общи линии ЕП до момента се развива очаквано, малко по-тъпо(казано на жаргон) на база събитията след първия кръг, но очевидно има проблеми в качеството(повечето отбори са по-слаби отколкото изглеждат) и най-вече сметките, които повлияха за ниската резултатност и слабата продукция в буквално половината мачове(от 2-ри и 3-ти кръг).
Моите очаквания
Поток 1
Испания-Грузия
Германия-Дания
Португалия-Словения
Франция-Белгия
Поток 2
Румъния-Холандия
Австрия-Турция
Англия-Словакия
Швейцария-Италия
Германия да бие Испания на 1/4 финала предполагам ще ме подкрепиш ? :D и двамата знаем, че ще се случи
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Нека първо да се класират и двата отбора, че всичко се случва.
Апропо, Нагелсман никога не ми е вдъхвал особено доверие, докато тази Испания изглежда доста солидно.
Не знаех че Ла Фуенте е бил треньор на вички формации на Националния отбор, което само по себе си е уникално.
Не е гаранция за нищо, но си е невероятно ноу хау в случая.
В този ред на мисли бих дал предимство за Испания, но максимум на полуфинал ги виждам.
"Отдолу" ще е финалистът от този поток, сиреч някой измежду Португалия/Франция/Белгия.
И понеже казах, че според мен Белгия ще елиминира Франция, то в аванс залагам на тях, понеже да елиминираш фаворита и финалиста от последното СП - би дало огромен тласък и увереност.
Но каквото и да се случи, от тази двойка ще е единият финалист(което за Франция не е изненада разбира се).
За Роналдо и ко., ако не отпаднат сега(Словения са много коварен отбор), на 1/4 финала със сигурност са чао.
Апропо, Нагелсман никога не ми е вдъхвал особено доверие, докато тази Испания изглежда доста солидно.
Не знаех че Ла Фуенте е бил треньор на вички формации на Националния отбор, което само по себе си е уникално.
Не е гаранция за нищо, но си е невероятно ноу хау в случая.
В този ред на мисли бих дал предимство за Испания, но максимум на полуфинал ги виждам.
"Отдолу" ще е финалистът от този поток, сиреч някой измежду Португалия/Франция/Белгия.
И понеже казах, че според мен Белгия ще елиминира Франция, то в аванс залагам на тях, понеже да елиминираш фаворита и финалиста от последното СП - би дало огромен тласък и увереност.
Но каквото и да се случи, от тази двойка ще е единият финалист(което за Франция не е изненада разбира се).
За Роналдо и ко., ако не отпаднат сега(Словения са много коварен отбор), на 1/4 финала със сигурност са чао.