ЕП 2024 (1/8-финал): Испания - Грузия - 4:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCapitana_Puyol

Re: ЕП 2024 (1/8-финал): Испания - Грузия - 4:1 FT

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 01 юли 2024 14:44

plmar написа:
bubka написа:
kingofpop написа:
icko65 написа:Новия еврошампион гледате..

не виждам как Германия ще се измъкне с нещо различно от разгром.

Един жокер- тая Германия няма нито един слаб играч.

Това култово изречение е направо за подпис и вица на годината. Изображение
Мога да ти изброя поне 5-6 слаби играча в тази селекция на Германия, но не искам да спамим повече темата, която е за мача Испания - Грузия.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 юли 2024 16:09

ElCapitana_Puyol написа:Като му счупят кръста на Раум, ще видим какво "рамо" ще удари... Изображение
Хърватия и Италия дори в лошо състояние, няма как да ги наречеш "несериозни" отбори. Специално Хърватия друг не ги беше надигравал в скоро време по този начин и игрово и като резултат 3-0. За последно Аржентина на СП 2022. Италия също бяха смазани макар резултата да беше само 1-0. Каквото и да си говорим, би трябвало да стане хубав мач. И все пак не мисля, че Германия чисто футболно може да се надиграва с тази Испания. Да надлъже, да...или отчасти с физика, както се спомена вече...или някой традиционен съдийски реверанс може да наклони везните в тяхна полза - това са вариантите за победа на Германия. Изображение

П.С. Попа като се зарече за нещо обикновено става точно обратното. Лъже и колко хиляди е спечелил от залози - поства само печелившите, но никога колко е загубил. Изображение

Пишеш глупости в момента :D никога не съм се крил като ме издъни залог, винаги си пия една студена вода :D но конкретно сега съм доста сигурен, че Испания отпадат.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 юли 2024 17:55

Германия е домакин, а до сега димакини не са били ощетявани.
Изображение

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 01 юли 2024 17:58

Има и друго. Последно Германия печелят домакинско първенство на СП 1974, което все пак трябва да ви говори нещо. Но да пренесем коментарите в темата за Испания - Германия.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 юли 2024 12:40

plmar написа:
bubka написа:
kingofpop написа:
icko65 написа:Новия еврошампион гледате..

не виждам как Германия ще се измъкне с нещо различно от разгром.

Ма ти збръка ли са? Как може да напишеш тая Германия, срещу тая Испания и разгром в едно изречение!? Има само един вариант, не си гледал нито един техен мач, а на ла фурия си слагал мноооого розовите очила. Ма като пишете четете си постовете преди да ги качите.

Един жокер- тая Германия няма нито един слаб играч.

На мен Германия ми е любимият отбор, а Испания най-омразният и вероятно гледам нарочно да не се зареждам с очаквания, за да бъде разочарованието по-малко, но нека не се заблуждаваме - самите германци се шегуваха, че добре че е домакинството да се класират директно, иначе можеше да не стигнат до първенство, ако трябваше да играят квалификации :lol:. Сега тръгнаха добре, но не вярвам да имат шанс срещу Испания. Аз се надявам на съдията и ВАР-а и някакъв луд късмет :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 юли 2024 13:09

Ти да видиш, на едно мнение сме за отборите.
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 юли 2024 13:18

Много залитате в крайностите според мен - доста изглеждат убедени, че единият щял да бие с лекота другия. Аз пък очаквам доста оспорвана среща. Но както Капитана правилно отбеляза, това е редно да го пренесем в темата за Испания - Германия, когато се появи такава, или в общата в този раздел. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 юли 2024 13:29

За мен Испания са по—добри, но да видим младите ще успеят ли. Не изключвам домакинско рамо.
Изображение

Върни се в “Евро 2024”