ЕП 2024 (1/4-финал): Англия - Швейцария - 1:1 FT (5:3 pen)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЕП 2024 (1/4-финал): Англия - Швейцария, Събота от 19:00 часа
И аз така. :mrgreen: Но според мен ще надделеят. И също така не изключвам днес да няма нито едни продължения след вчерашните две.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:И аз така. :mrgreen: Но според мен ще надделеят. И също така не изключвам днес да няма нито едни продължения след вчерашните две.
Тук се съгласявам с теб, най ми харесва, когато хората с любими клубове от PL, не харесват нац. на Англия. И ме кара да вярвам, че все пак има шанс за човечеството.
И аз съм фен на англ. отбор,но не ми харесва нац. им такъв.Имат най-силно то/скъпо първенство,защото обират каймака и почти няма англичани в клубните отбори-що ли?Та по темата-да видим тоя късмет ще продължи ли за англичаните,не съм по прогнозите,но мисля че трябва да продължат.Колкото по късно ги отстранят,повече ще боли.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
- Udoji90
- Контакти:
[offtopic]Е, аз си имам клуб на сърцето и от Испания, и от Англия. Обичам ги поравно. :P Обаче Испания ги подкрепям, а Англия - хич. :mrgreen:[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Харесвах и подкрепях Англия някъде до 2010.
Къде заради повечкото играчи от Ман Юнайтед, къде и заради любимци като Бекъм, после и Рууни, но винаги пък треньорите им са ме дразнили.
Иначе имах и симпатии към Италия навремето.
То и с годините Калчото си остана грубо казано най-приятното след ВЛ за моите възприятия първенство.
В началото на 2000-те, явно повлиян от игрите на футболните мениджъри може да се каже, че Бундеслигата също ми допадаше.
Но Германия Нац. никога не съм ги харесвал.
В края на 90-те покрай мейнстрийма около Бразилия и Феномена им стисках палци.
Много бях разочарован като загубиха от Франция финала СП 98.
Но с годините от двата големи на Южна Америка Аржентина ми легнаха повече на сърце, а бразилците ми станаха много противни.
Дори Кака и Роналдиньо не успяха да компенсират някои неща.
Общо взето до 2006 някъде Нац. футбол и формати ми харесваха истински и носеха емоции.
След това бавно, но сигурно всичко замина на кино.
2008-2012 бяха много скучни времена на ЕП и СП формати поне за моите възприятия и вкус.
Бразилия 2014, Франция 2016 и Русия 2018 живнаха доста неща.
Фактът че помня повече неща от периода 1998-2006, в сравнение с периода 2008-2012 е показателен в моите очи, че скуката е била огромна.
Къде заради повечкото играчи от Ман Юнайтед, къде и заради любимци като Бекъм, после и Рууни, но винаги пък треньорите им са ме дразнили.
Иначе имах и симпатии към Италия навремето.
То и с годините Калчото си остана грубо казано най-приятното след ВЛ за моите възприятия първенство.
В началото на 2000-те, явно повлиян от игрите на футболните мениджъри може да се каже, че Бундеслигата също ми допадаше.
Но Германия Нац. никога не съм ги харесвал.
В края на 90-те покрай мейнстрийма около Бразилия и Феномена им стисках палци.
Много бях разочарован като загубиха от Франция финала СП 98.
Но с годините от двата големи на Южна Америка Аржентина ми легнаха повече на сърце, а бразилците ми станаха много противни.
Дори Кака и Роналдиньо не успяха да компенсират някои неща.
Общо взето до 2006 някъде Нац. футбол и формати ми харесваха истински и носеха емоции.
След това бавно, но сигурно всичко замина на кино.
2008-2012 бяха много скучни времена на ЕП и СП формати поне за моите възприятия и вкус.
Бразилия 2014, Франция 2016 и Русия 2018 живнаха доста неща.
Фактът че помня повече неща от периода 1998-2006, в сравнение с периода 2008-2012 е показателен в моите очи, че скуката е била огромна.
И аз съм ЗА Бритиш богаташите да излизат във ваканция, да тръгнат за островите, да се натряскват и да блестят с това. Футболни умения те нямат и това цял свят го знае. Кръстоносците имат и сили, и дух да ги изпратят.

England XI: Pickford; Walker, Stones, Konsa; Trippier, Mainoo, Rice, Saka; Bellingham, Foden; Kane.
Switzerland XI: Sommer; Schär, Akanji, Rodriguez; Aebischer, Freuler, Xhaka, Rieder; Vargas, Ndoye, Embolo.
Switzerland XI: Sommer; Schär, Akanji, Rodriguez; Aebischer, Freuler, Xhaka, Rieder; Vargas, Ndoye, Embolo.
Гледам че се връщате назад и се сещаме за едни велики отбори и техните мачове. Та да презентирам и моят топ 3, на най-великите мачове които съм гледална живо:
"Драмата от Севиля"- Германия- Франция 3:3. Мач решен от съдията, заради неизгонването на Тони Шумахер, вратар на немците, опитал ритуално и пред цял свят да откъсне главата на Патрик Батистон.
Стадион "Сария" Барселона- Бразилия-Италия 2:3. Отново мач решен от съдията, позволил отявлен престъпник като Клаудио Джентиле да завърши мача. След потрошването на дон Диего в предния мач, в този той си откъсна парче от тениската на Зико за спомен, без дори да получи жълт картон! Испания82.
Истанбул05 и "оня мач"! Ливърпул- Милан 3:3! Мача е пресен, пристрастията са налице, така че тук коментар няма. Този мач не беше повлиян от съдията.
"Драмата от Севиля"- Германия- Франция 3:3. Мач решен от съдията, заради неизгонването на Тони Шумахер, вратар на немците, опитал ритуално и пред цял свят да откъсне главата на Патрик Батистон.
Стадион "Сария" Барселона- Бразилия-Италия 2:3. Отново мач решен от съдията, позволил отявлен престъпник като Клаудио Джентиле да завърши мача. След потрошването на дон Диего в предния мач, в този той си откъсна парче от тениската на Зико за спомен, без дори да получи жълт картон! Испания82.
Истанбул05 и "оня мач"! Ливърпул- Милан 3:3! Мача е пресен, пристрастията са налице, така че тук коментар няма. Този мач не беше повлиян от съдията.

-
- Контакти:
В този мач са възможни тежки съдийски гаври в ползва на Англия.Успех на Швейцария от мен.
КАУЗА КОЛЕЖА!
Ха, Саутгейт верно ли излиза в 3-4-3(3-4-2-1). Взел, че ме е послушал. Някъде по темите за мачовете в групите писах подобно нещо :lol: :
bubka написа:Поне да ги беше пуснал в любимото му от по-рано 5-3-2. Изглежда това е единствената схема, която може да обясни адекватно на играчите какво да правят. Няма какво да ги мъчи в атакуващи формации.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]