ЕП 2024 (1/4-финал): Испания - Германия - 1:1 FT (2:1 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCapitana_Puyol

Re: ЕП 2024 (1/4-финал): Испания - Германия, Петък от 19:00 часа

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 03 юли 2024 19:48

Не съм ти брато, а тая глупост колко си бил изкарал я пишеш сигурно за стотен път, и целия форум ти се смее. Ако си спечелил толкова, си загубил със сигурност повече, така че няма нужда да преекспонираш. Ти ако наистина беше милионер, изобщо нямаше да пишеш в тоя форум. :) И ти се каза вече да спреш с твърденията все едно си последна инстанция. Не се мисли за най-умния, а другите за глупаци.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 03 юли 2024 20:17

Испания е твърд фаворит, по-добре играят, шбавите, ако на оня датчанин последната му крачка беше 2 см по-назад, вече щяха да са по курортите най-вероятно. За мен, от началото на турнира с нищо не са ме убедили, че са нещо кой знае какво, биха една Шотландия, която сигурно и нашите национали ще вземат поне х, после Унгария, мача със Швейцария беше протоколен. А Испания разби Хърватия и Италия с игра, оня ден можеше да бие и с 7-8:1 Грузия.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 03 юли 2024 20:55

Мач с мач не си приличат!
Домакинският фактор ще е много силен - кой ще бъде съдия всъщност на ВАР-а?

Главният А. Тейлър не случайно е назначен за главен - той няма мач без гаф, така че при него каквото и да отсъди ще мине за нормално ;) Един от най-некаъдърните съдии в момента....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 юли 2024 21:02

Силно се надявам най-сетне да видя как Германия надделява над Испания на голям форум, но задачата изглежда доста сложна.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 03 юли 2024 22:24

За последно през 80те се случи това. Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 юли 2024 01:38

ElCapitana_Puyol написа:Не съм ти брато, а тая глупост колко си бил изкарал я пишеш сигурно за стотен път, и целия форум ти се смее. Ако си спечелил толкова, си загубил със сигурност повече, така че няма нужда да преекспонираш. Ти ако наистина беше милионер, изобщо нямаше да пишеш в тоя форум. :) И ти се каза вече да спреш с твърденията все едно си последна инстанция. Не се мисли за най-умния, а другите за глупаци.

Личи си, че никога не си залагал :D щом си позволявам да играя с такива суми е ясно, че съм си осигурил капитал с течение на времето и играя определен % от банката. Иначе с останалото съм напълно съгласен, дето си написал. Нито съм милионер, нито претендирам мнението ми да е нещо повече от твоето. Ако така звучи не е умишлено със сигурност. И удоджи ми е правил тая забележка, така че явно на момменти погрешно се изразявам :D
Последна промяна от kingofpop на 04 юли 2024 05:05, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 юли 2024 02:59

Мач достоен за финал, особено на база текущо представяне.
Клишето, че мачът е троен е по-валидно отвсякога!
Всъщност, всички онези подобни фрази, които могат да окажат влияниие са налице - от домакинския фактор до факта, че Германия за първи път се изправя срещу топ отбор и един вид сега ще видим истината за някои неща и т.н.
Испания от своя страна е най-добрият отбор до момента, но тук вече лакмусът би бил още по-категоричен, макар че като преминеш веднъж 1/8 финалите прагматизмът бавно, но сигурно започва да взима превес, защото мачовете които остават до финала са по-малко от тези които са изминали, т.е. психологически настройката доста се променя и всякакви прийоми влизат като опции.

Опитът и статистиката в тези случаи казват, че Х би бил най-безопасният залог/прогноза.
Прекалено равнойстойни изглеждат двата отбора, всеки ще има своите силни моменти(друг е въпросът доколко ще се възползват).
Предполагам че ще е стандартен мач.
Голове под 3
Владеене 50:50
Пасове 1000-1100
Точни удари под 10
Фаулове под 25
Корнери под 11
Картони 2-5

Иначе ако все пак трябва да прогнозирам кой ще спечели в редовното време, мисля че Испания ще излъже домакините.
Ако иначе завършат Х, то каквото и да се случи после би било отвъд логичните фактори, които можем да изведем към момента.
Ето например, кой е предполагал че Роналдо няма да вкара в такъв момент(в 7/10 го е правил в напечени моменти) или че Пепе ще сгреши за миг фатално и т.н.
Или вече на дузпите уникалното постижение 3/3 поредни спасени на Коста, което на такъв форум е може би и рекорд?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 юли 2024 03:47

Всъщност този мач ужасно много ми прилича на мачовете им на Евро 2008 и СП 2010, но с абсолютно разменени роли. Тогава испанците бяха в пъти по опитни, хитри и обиграни. Немците бяха пълни с млади, едвам прохождащи играчи - Йозил, Кроос, Подолски и т.н. И логично испанците ги излъгаха с по 1-0 и двата мача. Сега ситуацията е огледална и очаквам да се случи обратното. За мен тази Германия разполага с доста повече класа и опит от тази Испания и има по-добри футболисти на почти всеки един пост. Но да видим де, топка е все пак :D може да пия една студена вода, въпреки че не вярвам.

П.П. Това кой как е играл до този мач няма никакво значение и не разбирам защо това се приема за някакъв довод ....на СП 2010 Германия уби от бой Англия и Аржентина преди това и какво стана после :D мач с мач не си прилича и резултатите преди това няма как да са фактор. Мачът Австрия-Турция също е пример.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 04 юли 2024 09:49

Аз съм залагал достатъчно преди години, когато бяха други условията. А на теб ти личи, че изобщо не печелиш толкова, колкото твърдиш, иначе просто нямаше да се хвалиш където и да е. Накрая като теглиш чертата от началото ще разбереш и че пак си на минус. Но не вярвам да си водиш такъв отчет. Толкова по тоя въпрос, за да не спамим темата. П.С. В немския отбор също има млади и неопитни таланти, така че тук нещата са поравно.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 04 юли 2024 10:22

Поначало симпатизирам на Германия и се надявам, че ще победят, макар че не съм много оптимистично настроен. Изображение
Само "Левски"!

Върни се в “Евро 2024”