ЕП 2024: Чехия - Турция - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024: Чехия - Турция, Сряда от 22:00
Зависи и дали и Патрик Шик ще играе...ако не са го стабилизирали за мача, чехите може и да ги отпишем..
"Champions don't show up to get everything they want. They show up to give everything they have."

Чехите са загубили от блясъка си. Преди години със сигурност щях да съм за тях, винаги имаха интересни играчи в състава и играеха атрактивно. Сега съм по-скоро за комшиите.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Надявам се Турция да победи, но това няма да е никак лесно.
bubka написа:Чехите са загубили от блясъка си. Преди години със сигурност щях да съм за тях, винаги имаха интересни играчи в състава и играеха атрактивно. Сега съм по-скоро за комшиите.
Ееее, там комшии, тука турчиля...
-
Чехите на ЕП винаги правят някакви магии и се промъкват напред, дори когато не играят добре.
Рашка капут, Буданов салют ! 

bubka написа:Чехите са загубили от блясъка си. Преди години със сигурност щях да съм за тях, винаги имаха интересни играчи в състава и играеха атрактивно. Сега съм по-скоро за комшиите.
И аз съм твърдо за комшиите. Няколко пъти ходих до Турция в последните години и като цяло съм доста доволен от всичко там. Едно от малкото места, където като кажеш, че си българин те гледат с добри очи.
Иначе оня мач 2008-ма беше много култов. Тогава пък бях твърдо за чехите, какъв отбор имаха само.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Турция се класира и при загуба с един гол разлика. Ще са с по - добри показатели от Унгария. Естествено, ако Грузуя не победи.
Мача отива на хикс, но съм твърдо за Чехия! Фесовете бих ги подкрепил само в мач срещу Англия, Франция и Италия.

- Udoji90
- Контакти:
Барак ги закопа тук. За 20 минути два жълти да си изкараш... И двата бяха правилни според мен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...