ЕП 2024: Грузия - Чехия - 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: ЕП 2024: Грузия - Чехия, Събота от 16:00
Човека на Удоджито от Валенсия с уникални спасявания... :)
Рашка капут, Буданов салют ! 

soilwork написа:Soulen написа:Хахах дузпа! Много ще се изкефя грузинците да минат групите някак. Много симпатичен отбор практикуващ агресивен футбол.
+1 Имат и треньор
Треньор и щаб е ключовото в случая. Грузия имат една идея по-силен отбор като индивидуалности от нас, но играят страхотен футбол. Ако се работи като хората тук, спокойно можем да стигнем тяхното ниво.
Много ме дразни страхливия малоумен футбол, който играят всички отбори без Лудогорец в България. Няма треньори, които да научат децата на модерен футбол.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
За мен Чехия е много по- стойностен отбор.
Мамардашвили е не половин отбор а си е цял.
Pichichi написа:За мен Чехия е много по- стойностен отбор.
То като им видиш статистиката. Но головете се броят. Няма да се учудя Грузия да вкара пак някак до края.
-
Квара отново с безличен мач за съжаление, а от него се очаква много повече !

Грузия са ниво на най-слабите отбори на турнира. Приличат малко на наще но са тотално късметлии засега в мача. Даже не помня как се класираха. Може би от онзи втория турнир. Тъпото е че ще прецакат Чехия. Даже може и да ги бият като гледам как им връзва. А тоз Квара не знам каква звезда е, реално Мамардашвили е звездата.
Pichichi написа:Грузия са ниво на най-слабите отбори на турнира. Приличат малко на наще но са тотално късметлии засега в мача. Даже не помня как се класираха. Може би от онзи втория турнир. Тъпото е че ще прецакат Чехия. Даже може и да ги бият като гледам как им връзва. А тоз Квара не знам каква звезда е, реално Мамардашвили е звездата.
Бяха в една група с нас и С. Македония. Сложиха ни 5-ца в Разград. Спечелиха групата и биха Гърците с дузпи.
Баси, пак драма в края и за малко да върже. Мисля че и двата отбора приключиха. Никакъв шанс Грузия да бие Португалия, а комшиите не вярвам да загубят от Чехия също.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
Какъв пропуск на Грузия !!

veni__85 написа:Pichichi написа:Грузия са ниво на най-слабите отбори на турнира. Приличат малко на наще но са тотално късметлии засега в мача. Даже не помня как се класираха. Може би от онзи втория турнир. Тъпото е че ще прецакат Чехия. Даже може и да ги бият като гледам как им връзва. А тоз Квара не знам каква звезда е, реално Мамардашвили е звездата.
Бяха в една група с нас и С. Македония. Сложиха ни 5-ца в Разград. Спечелиха групата и биха Гърците с дузпи.
Те и Чехия не са кой знае какво в крайна сметка. Но Грузия без дузпата нямаше да вкарат в този мач.