ЕП 2024: Нидерландия - Франция - 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
ElCapitana_Puyol
Re: ЕП 2024: Нидерландия - Франция, Петък от 22:00
Дано Куман ги опъне тия дето все се промъкват по жабарски до финали...
Рашка капут, Буданов салют ! 
Холандия винаги са имали класни нападатели, ама с тия спънатитите отпред Гапко и Депай им трябват поне пет чисти за гол.
Не, че Франция с Гризман и Дембеле са нещо по различно.
Не, че Франция с Гризман и Дембеле са нещо по различно.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
NOMER14 написа:Публиката си скандира Холанд, Холанд...
Но, не. Нашите пидали си държат на Нидерландия. Припоци.
Това го забелязах и аз но си мисля че спазват това че преди няколко години те приеха официално името недерланд
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Тоя мач е равен...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
bubka написа:Много пестеливо от Франция. Пак ще бият 0:1. Човек по-добре да си гледа Словакия, Румъния или Австрия.
0:0 или оранжевите ще ги излъжат.
Лалетата опитват, но е видно, че нямат класа напред. Нямат халфове, нямат нападатели....ясно е, че при първия сериозен опонент са аут
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
bubka написа:Много пестеливо от Франция. Пак ще бият 0:1. Човек по-добре да си гледа Словакия, Румъния или Австрия.
Скучни са, но много трудно ще е някой да ги отстрани. Аз съм най-впечатлен от испанците. Никога не съм бил за тях, ама тоя път ще се радвам да я вдигнат.
Иначе Австрия и Турция очаквам да са приятните изненади.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Франсетата са гола вода без Мбапе+ страхливеца Дешан. В средата три дървета. Тия от Ниската земя са най-слабият холандски отбор в последните 20 години. Тоя от Диема който коментира е пълен идиот.
-
ElCapitana_Puyol
Ако бяха най-слабия холандски отбор нямаше да се класират изобщо за форум като 2016 и 2018. Най-слабия холандски е оня дето ние го бихме 2-0 в квалификация 2017г. на Дани Блинд.
-
ElCapitana_Puyol
Аааа Шавиии... Ква засада майка ви шеееба веее.
Последна промяна от ElCapitana_Puyol на 21 юни 2024 23:28, променено общо 1 път.