ЕП 2024: Австрия - Франция - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024: Австрия - Франция, Понеделник от 22:00 ч.
има логика в това, което си написал може и така да стане :D но Португалия за мен биха били фаворити срещу Германия. Все пак очаквам да има един изненадващ полуфиналист, залагам на Турция или Украйна :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
[offtopic]Никакъв фаворит не може да е Португалия срещу Германия, разчитайки на 40 годишни играчи в титулярния състав, това са хора от друга епоха. Това е като да пуснеш Мохамед Али в средата на 80те срещу Майк Тайсън. Просто времето им отмина на играчи като Роналдо, Пепе и други.[/offtopic]
Рашка капут, Буданов салют ! 

kingofpop написа:има логика в това, което си написал може и така да стане :D но Португалия за мен биха били фаворити срещу Германия. Все пак очаквам да има един изненадващ полуфиналист, залагам на Турция или Украйна :D
Португалия с много по-добри състави все беше абонат на Германия.
Германия ще има трудности с Италия или Испания най-вече.
-
Дано тук не гледаме антифутбол от страна на сещате се кой...като в предишния мач.

Ако Французите подценят Австрия, май ще берат ядове. Но те са си огромен фаворит, не само за мача но и за спечелване на турнира.
-
Сега чакай кингпопа да ти каже, че щом Дешан пуска аматьора УПАМЕКАНО, значи Франция няма никакъв шанс... :)

Франция ще сгази източната провинция на Германия. Не са ми любимци, но искам да стигнат по-напред. Прекалено качествен отбор са и би трябвало да играят поне 1/2 финал.
Интересно решение с Рабио и Канте в центъра, но отбора им има огромна класа на пейката. Буквално могат да спечелят първенството и с резервите при повечко спортен шанс.
Интересно решение с Рабио и Канте в центъра, но отбора им има огромна класа на пейката. Буквално могат да спечелят първенството и с резервите при повечко спортен шанс.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Аз съм доволен от провала на фаворита Белгия, ще ми се и втори такъв сега. Един провал на петлите....чудничко ще е. И да , повечко голове.

Австрийците имаха доста добри резултати дотук и доста стабилен отбор, но с Алаба и Шлагер в отбора.. ще ги видим без тях и то срещу фаворитите в групата. Аз се надявам тук три отбора да се класират.
"Champions don't show up to get everything they want. They show up to give everything they have."

-
Засега добре се държат австрийците, дори много добре.