ЕП 2024 (полуфинал): Нидерландия - Англия - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024 (полуфинал): Нидерландия - Англия, Сряда от 22:00 часа
Холандия трябва да бие, все пак играе срещу отбор който не знае за какво е на терена. Били по-слаби като единици, да бе да, на леви май. Островните балерини са медийни звезди, по-силни са, ама не днес.

plmar написа:Холандия трябва да бие, все пак играе срещу отбор който не знае за какво е на терена. Били по-слаби като единици, да бе да, на леви май. Островните балерини са медийни звезди, по-силни са, ама не днес.
състава на Холандия от преди 10 години е класа над сегашните https://www.theguardian.com/football/20 ... -world-cup плюс младите Депай и Жоржиню
а испанския скуад е две класи над дечурлигата Ямал и Уилямс :mrgreen: https://www.theguardian.com/football/20 ... d-cup-2014
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
За Нидерландия съм но прогноза не давам.
Като цяло Куман треньор е дразнеща личност но съм за тях.
Като цяло Куман треньор е дразнеща личност но съм за тях.
Време е ниската земя да вземат тенеке, само с едно не става. А Номер14 ще смени снимката на Кройф с тази на Мемфис Депай.
Южната порта ако го хлъзне неможача Куман със селекция чийто водещ нападател е без отбор, ще го призная... :))))
М/у другото, това говори достатъчно за индивидуалната класа на холандците.
Колкото и да сме почитатели на отбора, нека не се залъгваме! Приличен отбор от футболисти на малко над средно ниво.
М/у другото, това говори достатъчно за индивидуалната класа на холандците.
Колкото и да сме почитатели на отбора, нека не се залъгваме! Приличен отбор от футболисти на малко над средно ниво.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Англия има по-добрите индивидуалности в средата и в нападение, треньорите са еднакво смотани, холандците имат по-добрите защитници и играят по-разнообразно. Дано все пак лалетата надделеят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

1:1 мъка,продължения,мъка,дузпи,Нидерландия на финал.
Netherlands XI: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders; Malen, Simons, Gakpo; Depay.
England XI: Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Rice, Mainoo; Saka, Bellingham, Foden; Kane.
England XI: Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Rice, Mainoo; Saka, Bellingham, Foden; Kane.