Това ще е същото, просто ще гледаме дали "задния" крак не се застъпва с два милиметра с този на защитника. Според мен е нелепо, дано не го приемат.
Иначе вчера Фоудън например какво предимство имаше, като беше в засада сам на празна врата? Ако беше 10 сантиметра по-назад, зад линията на топката, пак щеше да я стигне и да я вкара. Определянето на засадата спрямо това, дали нападателят има предимство просто ще вкара още субективизъм, нещо от което най-малко имаме нужда.
ЕП 2024 (1/8-финал): Германия - Дания - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024 (1/8-финал): Германия - Дания - 2:0 FT
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И аз не го искам това ново правило за засада, ще стане грозно с него но показвах
как атакуващия играч по правилата ще може да има дори и над метър преднина пред защитника според
крачката му а не само 10 пръста. И при това положение не съм съгласен да се спори за това че задния крак
му бил в засада с един пръст, все пак получавт над метър предимство в някои случаи.
как атакуващия играч по правилата ще може да има дори и над метър преднина пред защитника според
крачката му а не само 10 пръста. И при това положение не съм съгласен да се спори за това че задния крак
му бил в засада с един пръст, все пак получавт над метър предимство в някои случаи.
Дания заслужено паднаха, мача беше готин за гледане на живо. Шествието на феновете на Дания беше брутално яко, всички се изкефихме.
След това ходих до на Шалке стадиона за Англия и Словакия, че имаше евтини билети. Там голяма мъка и ми се затвърждава мнението, че по гнусни свине от Англичаните няма.
Германия заслужено напред. Най вероятно и шампиони ще станат.
След това ходих до на Шалке стадиона за Англия и Словакия, че имаше евтини билети. Там голяма мъка и ми се затвърждава мнението, че по гнусни свине от Англичаните няма.
Германия заслужено напред. Най вероятно и шампиони ще станат.
Sstefanov написа:....
След това ходих до на Шалке стадиона за Англия и Словакия, че имаше евтини билети. Там голяма мъка и ми се затвърждава мнението, че по гнусни свине от Англичаните няма. ...
Явно са свършили билетите ... :lol: