ЕП 2024 (1/8-финал): Германия - Дания - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: ЕП 2024 (1/8-финал): Германия - Дания - 2:0 FT

Мнениеот rhaegar » 01 юли 2024 15:58

Това ще е същото, просто ще гледаме дали "задния" крак не се застъпва с два милиметра с този на защитника. Според мен е нелепо, дано не го приемат.

Иначе вчера Фоудън например какво предимство имаше, като беше в засада сам на празна врата? Ако беше 10 сантиметра по-назад, зад линията на топката, пак щеше да я стигне и да я вкара. Определянето на засадата спрямо това, дали нападателят има предимство просто ще вкара още субективизъм, нещо от което най-малко имаме нужда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 юли 2024 09:46

И аз не го искам това ново правило за засада, ще стане грозно с него но показвах
как атакуващия играч по правилата ще може да има дори и над метър преднина пред защитника според
крачката му а не само 10 пръста. И при това положение не съм съгласен да се спори за това че задния крак
му бил в засада с един пръст, все пак получавт над метър предимство в някои случаи.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 02 юли 2024 11:48

Дания заслужено паднаха, мача беше готин за гледане на живо. Шествието на феновете на Дания беше брутално яко, всички се изкефихме.
След това ходих до на Шалке стадиона за Англия и Словакия, че имаше евтини билети. Там голяма мъка и ми се затвърждава мнението, че по гнусни свине от Англичаните няма.

Германия заслужено напред. Най вероятно и шампиони ще станат.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 02 юли 2024 13:29

Sstefanov написа:....
След това ходих до на Шалке стадиона за Англия и Словакия, че имаше евтини билети. Там голяма мъка и ми се затвърждава мнението, че по гнусни свине от Англичаните няма. ...

Явно са свършили билетите ... :lol:

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 02 юли 2024 13:50

zdravkos написа:
Sstefanov написа:....
След това ходих до на Шалке стадиона за Англия и Словакия, че имаше евтини билети. Там голяма мъка и ми се затвърждава мнението, че по гнусни свине от Англичаните няма. ...

Явно са свършили билетите ... :lol:

Боже, това дали е в същият ден? Около стадиона продаваха доста билети а имаше и празни места. Тези помежду си ли се бият?
Но пък и германската полиция нищо не вършеше. Сложили едни стюарди, дето и дете ще ги надбяга или набие.

Върни се в “Евро 2024”