ЕП 2024: Германия - Унгария - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024: Германия - Унгария - 2:0 FT
Този път не съм толкова доволен от играта на германците, но все пак важна е победата, която осигури участието на 1/8-финалите.
Абе някой ходил ли е в Унгария. Евем ти пИдалчетата, и езика им шибаняшки. Да си ходят в Буда и Пеща.
- Udoji90
- Контакти:
Унгария днес не стояха зле, и Х прилягаше на мача. И с 3 точки може да минат, ако бият Шотландия.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
Унгарците заслужаваха поне равен срещу тая мултирасова сбирщина с джендърските екипи !
Последна промяна от ElCapitana_Puyol на 19 юни 2024 21:19, променено общо 1 път.
Рашка капут, Буданов салют ! 

В началото на месеца бях там за няколко дена. Много по-чисто е от колкото всички останали страни в Европа, забратки няма, бурки няма, мужахедини няма, хизбула няма ... или поне не се движат на открито :mrgreen:miro_rz написа:Абе някой ходил ли е в Унгария. Евем ти пИдалчетата, и езика им шибаняшки. Да си ходят в Буда и Пеща.
Заслужена победа на Германия. Маншафтът над всичко!

zdravkos написа:В началото на месеца бях там за няколко дена. Много по-чисто е от колкото всички останали страни в Европа, забратки няма, бурки няма, мужахедини няма, хизбула няма ... или поне не се движат на открито :mrgreen:miro_rz написа:Абе някой ходил ли е в Унгария. Евем ти пИдалчетата, и езика им шибаняшки. Да си ходят в Буда и Пеща.
За това да. Иначе в Германия, Англия, Белгия и Холандия е цигания. Аз съм бил там преди 15 години и спор няма. Като характери ме дразнят.
miro_rz написа:zdravkos написа:В началото на месеца бях там за няколко дена. Много по-чисто е от колкото всички останали страни в Европа, забратки няма, бурки няма, мужахедини няма, хизбула няма ... или поне не се движат на открито :mrgreen:miro_rz написа:Абе някой ходил ли е в Унгария. Евем ти пИдалчетата, и езика им шибаняшки. Да си ходят в Буда и Пеща.
За това да. Иначе в Германия, Англия, Белгия и Холандия е цигания. Аз съм бил там преди 15 години и спор няма. Като характери ме дразнят.
Не казваш нищо за Франция! На топа топ цигания. Недостижими са, неслучайно Льо Пенката спечели.
За мандшафта-да, над всичко са!

plmar написа:miro_rz написа:zdravkos написа:В началото на месеца бях там за няколко дена. Много по-чисто е от колкото всички останали страни в Европа, забратки няма, бурки няма, мужахедини няма, хизбула няма ... или поне не се движат на открито :mrgreen:miro_rz написа:Абе някой ходил ли е в Унгария. Евем ти пИдалчетата, и езика им шибаняшки. Да си ходят в Буда и Пеща.
Не казваш нищо за Франция! На топа топ цигания. Недостижими са, неслучайно Льо Пенката спечели.
За мандшафта-да, над всичко са!
Там не съм бил, но знам, че има много араби от северна Африка. А мароканците и алжирците са сган. В Италия гнусни чернилки, в УК пакита, а в другите циганията от България и мръсните кюрди.