ЕП 2024: Полша - Нидерландия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ЕП 2024: Полша - Нидерландия, Неделя от 16:00 ч.

Мнениеот icko65 » 16 юни 2024 17:58

Udoji90 написа:Ами, да, логично развитие. И двата отбора слаби, но по-малко слабият надделя. Без изненада и тук.

Аз слаби отбори не видях..Много добър ма4
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ElCapitana_Puyol

Re: ЕП 2024: Полша - Нидерландия, Неделя от 16:00 ч.

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 16 юни 2024 18:01

Тука беше напът да излезе първия ъндър 2.5, но не стана. Не ви ли се струва малко странна тая висока резултатност на ЕП ? Обикновено е доста ниска, за разлика от световните. Изображение
Сега Словения - Дания е потенциално очакван ъндър, но да видим. То и Унгария - Швейцария беше...
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

THE G.A.M.E

Re: ЕП 2024: Полша - Нидерландия - 1:2 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юни 2024 20:02

Абе, падат си доволно попадения, но според мен резултатността ще се понижава с напредването на Първенството, просто защото на преден план ще излезнат сметките и това, кой-колко и какво трябва да спечели, за да продължи.
За сега в този 1-ви кръг всички карат на ентусиазъм, с много енергия и идеята, да вземат нещо, пък натам ще му мислят. А знаем, че точки се печелят с атаката ...
Ето, вчера унгарците си сложиха главата в торбата, като потърсиха Х-са вабанк, но сякаш забравиха, че накрая тоя гол в повече де пуснаха в последната сек. може и да хи изхвърли от Шампионата.
Но, както писАх... В първите мачове всички тимове искат да се насладят на това, че цял свят ги гледа. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Евро 2024”