ЕП 2024: Испания - Хърватия - 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЕП 2024: Испания - Хърватия - 3:0 FT
Чакайте сега, нали двойното наказание дузпа + ЧК вече се избягва или аз нещо не съм разбрал? :roll: Скоро в една друга тема я имаше същата дискусия. Иначе за мен на първо място дузпата е адски пресилена, ама Майкъл Оливър е дебил...
Последна промяна от Udoji90 на 15 юни 2024 21:25, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Чакайте сега, нали двойното наказание дузпа + ЧК вече се избягва или аз нещо не съм разбрал? :roll: Скоро в една друга тема я имаше същата дискусия. Иначе за мен на първо място дузпата е адски пресилена.
Тези правила и педалите от Англия не ги знаят. Както и да е, заслужена победа на Испания.
Е по принцип се избягва, но не и при предотвратяване на 100% голова възможност.
- Udoji90
- Контакти:
Иначе съм много доволен - не очаквах моите хора да спечелят толкова убедително. Най-вероятно ще си минат групата, пък ще видим на кое място. Хърватите никога не съм ги харесвал особено, но ще се радвам да спънат Италия.
By the way, Мората вече има 7 гола на ЕП, наравно с Шиърър и Гризман. Само Роналдо (14) и Платини (9) са пред него. :shock:
By the way, Мората вече има 7 гола на ЕП, наравно с Шиърър и Гризман. Само Роналдо (14) и Платини (9) са пред него. :shock:
Udoji90 написа:Чакайте сега, нали двойното наказание дузпа + ЧК вече се избягва или аз нещо не съм разбрал? :roll: Скоро в една друга тема я имаше същата дискусия. Иначе за мен на първо място дузпата е адски пресилена, ама Майкъл Оливър е дебил...
Вчера имаше дузпа и червен картон, така че явно вече не важи това правило.
- Udoji90
- Контакти:
Е, вчера имаше опит за чупене на крака на Гюндоган! Естествено, че ще изгонят защитника при такава опасна игра. Важи си правилото, стига да не говорим за подобно опасно нарушение - вероятно затова Родри получи само жълт.
Друг интересен факт - Испания са били в серия от 136 състезателни мача с повече владеене на топката от съперника. Днес Хърватия имат 53%, така че серията свършва тук.
Друг интересен факт - Испания са били в серия от 136 състезателни мача с повече владеене на топката от съперника. Днес Хърватия имат 53%, така че серията свършва тук.
Като цяло добър мач на Хърватска, но испанците бяха супер клинични. Чудесен резултат :)
Клоуните от ВЛ отново показаха колко неадекватни решения могат да вземат. На първенството, в което не участваха нямаше проблеми със съдииство, а сега още в първия мач се окъкаха!
Клоуните от ВЛ отново показаха колко неадекватни решения могат да вземат. На първенството, в което не участваха нямаше проблеми със съдииство, а сега още в първия мач се окъкаха!

За мен коментатора от мача е директно за уволнение. Той беше убеден, че дузпата е отменена, което беше скандално като мислене и поведение. Не е нормално нито има оправдание коментатор на такъв форум да допусне, че дузпата може да бъде отменена след като е изпълнена.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
Между другото преди началото на мача ми се стори, че хърватите освиркаха химна на Испания, което беше страшна селяния. Винаги много съм се дразнел и ние като сме правили подобни глупости.