СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
ChuckNorris
- Контакти:
Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция, Неделя от 17:00
Доста слабо световно. И доста слаб шампион, разбира се, който и от двата финалиста да е. Като гледам потресаващо слабата защита на Франция май ще е Аржентина, но и аржентинците не са абсолютно нищо особено, така че всичко е възможно.
Франция на Евро 2000 е най-силната, която съм гледал. Сегашния състав може само да им лъска обувките. От друга страна ще успокоя тези, които смятат, че титлата е наредена/купена/спазарена за Аржентина. Не и срещу Франция. Петлите са едни от най-надменните и горделиви народи и ще направят ВСИЧКО възможно - легално и нелегално, те да са крайните победители пак. Така че, ако Аржентина си спечели титлата утре, поздрави за тях. Прогнозирам втора поредна за Франция.

Дано стане интересен финал,1:1(реалистично) и Меси световен след дузпи.
Бандата на Меси ще обезкости петлите. Виждам кръв. Много кръв и перушина по зеления килим.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Гледам Жиру под въпрос за финала, дано да играе
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Гледам Жиру под въпрос за финала, дано да играе
Не е под въпрос, просто може да е резерва. Мбапе като играе отляво не се връща да помага в защита и съответно французите имат проблеми там. Франция най-вероятно ще играе с Тюрам отляво и с Мбапе в центъра, а Жиру ще е резерва.
е щом е резерва има физически проблеми, демек си е баж под въпрос :D все пак може и да е блъф от Дешанчо
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Който и да е титуляр, Франция ще почне на контра мача, докато Аржентина ще търси празните пространства между бековете и централните защитници...Мача ще се реши от вратарите според мен,А Лорис за мен е една класа под Мартинез тази година.
kingofpop написа:е щом е резерва има физически проблеми, демек си е баж под въпрос :D все пак може и да е блъф от Дешанчо
Ми не, поне според мен ако е резерва ще бъде заради тактическо решение на Дешан. Просто си представи какво ще бъде на левия фланг на Франция, ако Мбапе не се връща да помага (което той много рядко прави). Видяхме и срещу Мароко как Тео понякога беше сам срещу 3-ма. Аржентина буквално ще ги смаже там. Както казах, очаквам Тюрам да играе отляво, а Мбапе в центъра. Жиру евентуално ще влиза второто ако трябва да се обръща мачът. Ще видим утре.
Ако Жиру е здрав няма как да е резерва абсурд. Цял турнир са играли с него и сега ще ескпериментират с Тюрам :D
Иначе изобщо не мисля, че Мартинез е по-надежден от Йорис - даже нпротив. За мен и първия гол на Арабите и най-вече първия на Холандия бяха вратарски. Особен тоя на Лалетата беше буквално в обсега му, не разбрах как не я извади. Това че е спасил 2 дузпи не значи, че е мега добрия вратар. Силно се надявам да ме опровергае де, но определено малко ме притеснява да не се издъни пак
Иначе изобщо не мисля, че Мартинез е по-надежден от Йорис - даже нпротив. За мен и първия гол на Арабите и най-вече първия на Холандия бяха вратарски. Особен тоя на Лалетата беше буквално в обсега му, не разбрах как не я извади. Това че е спасил 2 дузпи не значи, че е мега добрия вратар. Силно се надявам да ме опровергае де, но определено малко ме притеснява да не се издъни пак