СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Мнениеот wolf » 19 дек 2022 11:06

Capitano_Puyol написа:И 5 гола да беше вкарал е с калъфката, а Меси със световната титла. Сега като се прибере в Париж да обяснява на батко си Меси, как повече заслужавал купата, при положение че беше пълен анонимник срещу Англия, Мароко и 80 минути вчера. :)

Мбапе вече е световен шампион а в следващия турнир вероятно ще счупи и рекорда за голове. Затова и явно не му трябва да избива комплекси като джуджето и ротата му

Аврамов написа:
Drunken_Master написа:Изображение

Именно за това става въпрос. Никаква дузпа за Аржентина и тотално подпиране на латиносите през цялото първенство, особено фрапантно в снощния мач и най-вече в този срещу Нидерландия. Да не говорим за наглото и арогантно поведение на "бяло-сините" палячовци на терена и извън него. За мен това е най-недостойният "световен шампион" на мафията ФИФА след 1986 г. и "божията" ръка на наркомана.

86г Марадона беше класа над всички останали и титлата им беше напълно заслужена. Казвам го като фен на немците

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 дек 2022 11:07

barca4ever написа:Меси вече официално се бетонира като КОЗА.

Къде го пише официално това ??? Покажи да го прочета.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 19 дек 2022 11:09

Цяла нощ чета мнения относно мача и направо си умирам от смях с някои хора! То бива неадекватност, ама чак пък толкова. Сега гледам се върти някаква теория, че Франция нарочно оставили Аржентина да победи, понеже така им било наредено отгоре (демек да си платят за титлата от 98-ма и да направят Меси шампион). Толкова е абсурдно това, че направо ума ми не го побира как им хрумват тези щуротии. И това го написа не кой да е, а председателят на фен клуба на Реал Мадрид - България, в неговия профил във Фейса! Скандален... Ахахахаха...знам, че ви е яд, но колкото и да лаете, Меси вече е безсмъртен и вие няма как да промените този факт! Дано да се стегне и да го видим след 4 години в Северна Америка с още една световна титла!

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 19 дек 2022 11:10

За 2018 не коментираме, а коментираме СП 2022. Жиру дори може да има по-големи претенции че ги е докарал до финала с голове в мачове, когато пишлемето се беше покрил и не му чухме името, особено срещу Англия.
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 дек 2022 11:10

https://www.gol.bg/a/589-katar-2022/360 ... rantsuzite
Грозно и гнусно! Аржентинците се гаврят с Мбапе и французите

Ето затова никога няма да съм за тези независимо дали Меси е там или не. Те винаги са били цигани по манталитет. Както и повечето от останалите отбори в Южна Америка. За мен уважението към противника винаги е било много по-важно от някакво първосигнално идолопоклоничество към даден играч. Затова и "признанието" колко голям е Меси или някой друг ще си остане само в главите за заблудените им фенове.
Последна промяна от bubka на 19 дек 2022 11:11, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 дек 2022 11:11

ViscaBarca написа:Дано да се стегне и да го видим след 4 години в Северна Америка с още една световна титла!

Няма нужда Меси да се "стяга" !? Достатъчно е да го добутат отново до нова титла. То не зависи от него. :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 19 дек 2022 11:15

Меси и Аржентина е един от най-заслужилите световни шампиони и това го казват световни величия, не само аржентинци, това че някакви форумни тролове, правят предпразничен смях, може само да предизвика усмивка и то от съжаление, защото на повечето това е най-голямата цел, днеска да изръсят поредната дивотия в нета, и това да им осмисли живота. И не го казвам само за този мач, като гледам и във фейса, какво е нивото на 90% от пишещите по всякакви теми, после да не се чудим, защо сме на тоя хал толкова години вече.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 дек 2022 11:16

bubka написа:Какво добро първенство - първенството беше тотал щета откъм футбол и перфектно откъм организация. Досега не съм виждал вкупом толкова на брой безлични и слаби отбори да излизат от групите - Австралия, САЩ, Полша, Южна Корея и никой от тях не се противопостави дори и малко на фаворитите. През 2014 например излязоха САЩ, Алжир и Коста Рика, но първите два играха продължения и едва не отстраниха Белгия и Германия, а Коста Рика стигна четвъртфинал. Сега имаше всичко на всичко 2-3 здрави мача общо. Просто ви заслепява емоцията от изминалия двубой и я прехвърляте върху цялото първенство.

Изобщо не съм съгласен!
На целия турнир имаше само един отбор, който не заслужаваше мястото си на такъв форум и може да бъде възприет като "боксова круша" - този на домакините.
В Група В аутсайдерите САЩ играха много добър футбол, не загубиха мач и с 5 точки съвсем заслужено излязоха от групата. Иран също играха добре, биха дори Уелс (1/2 от ЕП 2016 и 1/8 от ЕП 2020).
В група С САрабия биха Шампионът и загубиха достойно от Мексико и Полша.
В група D Австралия си взеха 2 мача, Тунис един (макар и без значение), а 1/2 от ЕП 2020 Дания си стегна куфарите с 1 точка от 3 мача.
В група Е Япония си биха Германия като пичове.
Във F Мароко със 7 точки изхвърли набедения за скрит фаворит Белгия, а Канада въпреки 3-те загуби показаха много добра, но за съжаление и много наивна игра.
В G Швейцария си взеха своето за сметка на сърбите.
В H Южна Корея с малко помощ прескочиха групите, но е факт, че не загубиха от Уругвай и изиграха мега интересен мач с Гана.
Кои разочароваха в груповата фаза? Уелс, Мексико (най-вече заради слабата игра, не че съм имал големи очаквания от тях), Дания, Германия, Белгия, Сърбия и Уругвай + Испания и Португалия но поради други причини. Явно е по-лесно да кажем, че въпросните отбори са били слаби и да омаловажим постигнатото от техните съперници.
Нямало здрави 1/8, ... да ама имаше куп изненади още в групите и 1/4 бяха супер.
Истината е, че европейските отбори получиха изключително звучен, но съвсем заслужен шамар на това първенство, а повечето от нас подкрепяха европейски отбори и съответно, .... щом Италия не се е класирала, Германия, Дания и Белгия отпадат в групите, а Испания и Португалия бяха изклатени от Мароко, .... първенството не струва!
Всичко е много просто. От доста години европейските отбори са пълни с всякакви чужденци, което разшири географията на футбола. За капак, държави, практикуващи главно бейзбол, крикет и бойни спортове, започнаха да се занимават по-сериозно и с футбол и .... ето ти го резултатът - европейските отбори масово изядоха спарчето, което на нас не ни харесва ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 19 дек 2022 11:17

Абе като е толкова сигурно това побутване, що не заложихте, я некой имот, я 20-30 хилки, като сте толкова сигурно, отворете ми бе, форумни драскачи. Нема ми отговорите, защото нямате нито 1 смислен аргумент. Аз ако съм сигурен в нещо, праскам едни 100 хилки и печеля няколко милиона и си уреждам живота.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 19 дек 2022 11:17

Ето какво е написал представителя на Реал Мадрид България във Фейса си:

И ВСИЧКО Е ТОЧНО!
СВЕТОВНО по сценарий и учебник.
Домакинството...
Съдиите...
Дузпите...
ВАР...
Гаучосите - световни...
ЛЕОполд - междупланетен.
"Петлетата" се нагъзиха и си платиха титлата от 1998г.
ФИФА - царе на блоуджобовете към арабите.
И...
ВСИЧКО Е ТОЧНО!

БАСИ ФАРСА!!!

После ми кажете, че феновете на Реал разбират от футбол!

Върни се в “World Cup 2022”