СП 2022: Испания - Германия - 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022: Испания - Германия - 1:1 FT
Много съм доволен от всички резултати днес и най-вече от това, че дяволът не е толкова черен, а играта на Германия толкова безнадеждна. Малко е вероятно да стане, но нищо не ми пречи да стискам палци Япония и Германия да си вземат третите мачове със сумарно 9 гола разлика.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Тежък мач. Зане или Мусиала можеха да решат мача в края в полза на Германия, но не се получи. Германия пак обаче не разполага със съдбата си. Трябва задължително да бият Коста Рика при това с поне два вкарани гола, а Япония е най-добре да изгуби. Дали Испания няма да решат да им пуснат победата, за да са втори в групата и да не попаднат на Бразилия не е ясно. В този случай Германия ще трябва да вкарат 8 гола, но за всеки японски гол имат нужда от един по-малко. Реално Испания сега си избира поток и това ще определи дали Германия изобщо ще се класира. Стига разбира се Германия да бие Коста Рика.
май не осъзнаваме че това е последното световно където продължаването на Германия е под въпрос. При 48 отбора, евентуално 12 групи, от тях 2 продължаващи и вероятно 8 от най добрите трети интрига почти няма да има. Представете си група Германия, Македонния, Сащ и Мали?
Така че се радвайте на каквото е останало от футбола
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:май не осъзнаваме че това е последното световно където продължаването на Германия е под въпрос. При 48 отбора, евентуално 12 групи, от тях 2 продължаващи и вероятно 8 от най добрите трети интрига почти няма да има. Представете си група Германия, Македонния, Сащ и Мали?
Според мен пак ще бъде много интересно. Примерно за това световно не се класираха Италия, Русия, Унгария, Норвегия, Парагвай, Кот Дивоар, Египет, Нигерия, Ирландия, Украйна, Шотландия и Турция. Това са 12 отбора на прима виста, които имат традиционно прилични отбори. Алжир примерно беше на косъм да се класира за сметка на Камерун. Унгария видяхме какво направи в лигата на нациите.
Представи си група на с Германия, Италия, Нигерия и Унгария примерно.
locke написа:май не осъзнаваме че това е последното световно където продължаването на Германия е под въпрос. При 48 отбора, евентуално 12 групи, от тях 2 продължаващи и вероятно 8 от най добрите трети интрига почти няма да има. Представете си група Германия, Македонния, Сащ и Мали?
Доколкото знам отборите ще бъдат разделени в 16 групи по 3. Май първоначално имаше идея само първият да се класира, но изглежда ще са първите 2 от група. Поне такива са решенията към този момент. Не съм сигурен доколко са окончателни. На мен лично идеята за увеличаване броя на отборите ми допада, но за групи от по 3 - не.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
doktora25 написа:locke написа:май не осъзнаваме че това е последното световно където продължаването на Германия е под въпрос. При 48 отбора, евентуално 12 групи, от тях 2 продължаващи и вероятно 8 от най добрите трети интрига почти няма да има. Представете си група Германия, Македонния, Сащ и Мали?
Доколкото знам отборите ще бъдат разделени в 16 групи по 3. Май първоначално имаше идея само първият да се класира, но изглежда ще са първите 2 от група. Поне такива са решенията към този момент. Не съм сигурен доколко са окончателни. На мен лично идеята за увеличаване броя на отборите ми допада, но за групи от по 3 - не.
Защо не? Вместо трети мач в групата, в който обикновено се правят сметки за потока, той ще бъде изтеглен в етапа на директна елиминация(1/16) и ще е по-интересно.
Иначе досега на световното станаха доста интересни мачове, ще видим как ще мине третото завъртане.
Опрделено съм аз 48 отбора аз, но това с 3 те отбора в група......но няма как да са 12 групите по 4 отбора защото тогава световното ще е 2 месеца, буквално :D така че този вариант отпада със сигурност
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

ако са 16 групи и само победителя се класира, отбори като Гана и Мароко няма да имат шанс да минат. Ако пък се класират 2 отбора, примерно Белгия или Хърватия няма да си дават зор защото със сигурност ще излязат. И няма да има интрига за зрителя. За мен сегашния формат е идеален
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
HardWork написа:locke написа:май не осъзнаваме че това е последното световно където продължаването на Германия е под въпрос. При 48 отбора, евентуално 12 групи, от тях 2 продължаващи и вероятно 8 от най добрите трети интрига почти няма да има. Представете си група Германия, Македонния, Сащ и Мали?
Според мен пак ще бъде много интересно. Примерно за това световно не се класираха Италия, Русия, Унгария, Норвегия, Парагвай, Кот Дивоар, Египет, Нигерия, Ирландия, Украйна, Шотландия и Турция. Това са 12 отбора на прима виста, които имат традиционно прилични отбори. Алжир примерно беше на косъм да се класира за сметка на Камерун. Унгария видяхме какво направи в лигата на нациите.
Представи си група на с Германия, Италия, Нигерия и Унгария примерно.
Само, че голяма част от приличните европейски отбори няма да ги има, защото Европа ще получи допълнително малко квоти, за сметка на туземски отбори. И накрая ще има група примерно Коста Рика, Судан, Виетнам и Нова Зеландия ;д.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Значи ето горе долу как щяха да изглеждат групите при сегашните квалификации и жребий и формата избран за 2026. Трета урна съм я допълнил с отбори, загубили финалните плейофи или са подгласници в съответните зони.
1. Катар, Сенегал, Украйна
2. Нидерландия, Еквадор, Нова Зеландия
3. Англия, Иран, Перу
4. САЩ, Уелс, ОАЕ
5. Аржентина, Полша, Панама
6. Мексико, Саудитска Арабия, Швеция
7. Франция, Тунис, Ирак
8. Дания, Австралия, Египет
9. Испания, Япония, Колумбия
10. Германия, Коста рика, Алжир
11. Белгия, Мароко, Китай
12. Хърватия, Канада, Чили
13. Бразилия, Сърбия, Нигерия
14. Швейцария, Камерун, Ямайка
15. Португалия, Южна Корея, ДР Конго
16. Уругвай, Гана, Северна Македония
1. Катар, Сенегал, Украйна
2. Нидерландия, Еквадор, Нова Зеландия
3. Англия, Иран, Перу
4. САЩ, Уелс, ОАЕ
5. Аржентина, Полша, Панама
6. Мексико, Саудитска Арабия, Швеция
7. Франция, Тунис, Ирак
8. Дания, Австралия, Египет
9. Испания, Япония, Колумбия
10. Германия, Коста рика, Алжир
11. Белгия, Мароко, Китай
12. Хърватия, Канада, Чили
13. Бразилия, Сърбия, Нигерия
14. Швейцария, Камерун, Ямайка
15. Португалия, Южна Корея, ДР Конго
16. Уругвай, Гана, Северна Македония
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!