СП 2022: Аржентина - Мексико - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022: Аржентина - Мексико - 2:0 FT
Развалиха головата разлика на Мексико.
Re: СП 2022: Аржентина - Мексико, Събота от 21:00
insaneboy1 написа:Нещо много тихо тука след гола на Меси.
То и след мача на Португалия с Гана много хора се покриха , ама никой не ги е питал защо са тихи.
Така или иначе поне аз трябваше да спазвам дисциплина тази вечер, тъй като бях на снукъра в Пловдив и беше необходимо да бъда тих. : )
-
Синьо-белите, срещу С.А. имаха 6-7 положения, днес и два пъти по малко бяха достатъчни за победата.
Просто не направиха дежурните простотии в дефанса.
Ясно е, че големите отбори разчитат преди всичко на индивидуалната класа. В свят, изпълнен с тактически приоми и хитрини, повечето мачове вече изглеждат равностойни. Тъй че, не е толкова изненадващо, че Аржентина взема двубоя, без да са надиграли категорично "Ацтеките'.
Определено в последните срещи в тази група ще е интересно.
И 4-те тима имат шанс да продължат в елиминациите.
Просто не направиха дежурните простотии в дефанса.
Ясно е, че големите отбори разчитат преди всичко на индивидуалната класа. В свят, изпълнен с тактически приоми и хитрини, повечето мачове вече изглеждат равностойни. Тъй че, не е толкова изненадващо, че Аржентина взема двубоя, без да са надиграли категорично "Ацтеките'.
Определено в последните срещи в тази група ще е интересно.
И 4-те тима имат шанс да продължат в елиминациите.
Не съм му фен на Меси, но просто е най! Ех Марадона да беше жив, щеше да е лудост!
1914.1902 написа:
Така или иначе поне аз трябваше да спазвам дисциплина тази вечер, тъй като бях на снукъра в Пловдив и беше необходимо да бъда тих. : )
Щастливец. Честито!
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Пак най важния фактор за победата си е Меско ! Как само им ги тряска така мазно само той си го може.
Последна промяна от ImmortaL_1000 на 26 ное 2022 23:11, променено общо 1 път.

NOMER14 написа:1914.1902 написа:
Щастливец. Честито!
Уайт и Рони ли бяха там?
miro_rz написа:NOMER14 написа:1914.1902 написа:
Щастливец. Честито!
Уайт и Рони ли бяха там?
Да, вчера бяха в София
- ImmortaL_1000
- Контакти:
След днешната размазвация утре идва Испания-Германия мале малее.......

Мексико дори не опитаха във втората половина. Аржентина както винаги от скучни по-скучни, но с много късмет. Добре, че на Меси му блесна, сега имаш шанс да не гледаме нещо твърде странно на елиминациите от тази група. Аржентина остава по-добрия отбор, очевидно беше.