СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Мнениеот boabbb » 19 дек 2022 08:52

Само ще кажа едно - Аржентина е единственият отбор получил 5 (ПЕТ!) дузпи в един турнир за Световната купа в цялата история на турнира (вече почти 100 години). Какво повече да коментираме? Всички съперници и то в решителните фази на турнира излизаха с хендикап 0-1 ... Да му бяха дали една МАЛКА купа на тоя гном преди турнира, поне да гледаме някакъв футбол.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 дек 2022 09:00

insaneboy1 написа:Нека не прибягваме до мрежа като тик ток, хора над 12 години не посещават съответното място.

Няма съдия, който да отмени този гол. Ще бъде утрепан с камъни, защото това не влияе на играта по никакъв начин. Същото е с двете топки на терена, при които уж трябва да е спирана винаги но ако се хвърли топка в друга част на полето играта продължава.
Все едно да отмениш гол, защото тъч е хвърлен една идея по напред отколкото е трябвало.

Common sense > any rule

Приемете, че Меси стана световен шампион напълно заслужено и стига сте опитвали да носите вода от 100 кладенеца.

https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... es_second/ - втората дузпа на Мбапе е след игра с ръка на французин

Аз не съм казал, че Меси е станал шампион незаслужено, посочих отдавна кой отбор ще е световен шампион и се бях аргументирал защо под едно видео на Никола Кацаров. След това и познах. Иначе доста хора, които познавам посещават тик ток и са над 12 години, някои от тях пускат видеа за какво ли не ...... даже такива, от които не съм очаквал да направят нещо такова.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 дек 2022 09:01

olimpi написа:Тези се показаха като Псолюни чолоси от пампасите, нула уважение ако ще да станат междугалактически шампиони.

А физиономиите им са (особено на вратаря) като на завършили Драган Манчов.

Абсолютно съм убеден, че тоя Гъливер, Емилиано Мартинез е със забавено интелектуално развитие. Е тоя бил наследник на някакви германци ли, италианци ли, не разбрах какви. Но бил наследник на нещо. За мен е наследник първо коляно на горила от Амазонската джунгла.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 дек 2022 09:04

boabbb написа:Само ще кажа едно - Аржентина е единственият отбор получил 5 (ПЕТ!) дузпи в един турнир за Световната купа в цялата история на турнира (вече почти 100 години). Какво повече да коментираме? Всички съперници и то в решителните фази на турнира излизаха с хендикап 0-1 ... Да му бяха дали една МАЛКА купа на тоя гном преди турнира, поне да гледаме някакъв футбол.

Мене ме кефи лицемерието на голяма част от тукашните. Никой изобщо не коментира първият гол за Аржентина, която беше най-жалкото подпиране евър...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 19 дек 2022 09:06

Мбапе е играч на турнира + на бъдещето... но не и в ПСЖ.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Меси - цар на дузпите !

Мнениеот Drunken_Master » 19 дек 2022 09:10

Сега се сетих за нещо много яко. У нашата мила родна "А група"... ми, около 14 месеца нямаше дузпа срещу отбора от Разград. А на това Световно първенство... за 7 срещи на Аржентина бяха свирени цели 5 за тях. Идилия, батко... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 дек 2022 09:11

Bernaleo написа:Мбапе е играч на турнира + на бъдещето... но не и в ПСЖ.

Защо пък не в ПСЖ? Другите отбори да не би да имат уникални играчи?

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 дек 2022 09:15

Capitano_Puyol написа:Айде, айде... в днешния футбол непрестанно има какви ли не изцепки от кого ли не. Всичко се прави за шоуто, щото сега от 8млрд. души глобално почти всички са свързани с интернет, социални мрежи (фейсбуци, тик-токове, инстаграми), информацията се разпространява с космическа скорост, и не говоря само за футбола/спорта, а изобщо. Някоя футболна/спортна/филмова звезда да пръдне и да качи този 5сек. клип в някоя от гореспоменатите мрежи веднага ще го видят милиони за по-малко от час. Преди време не е било така, когато е нямало интернет и/или даже преди телевизионната ера. Например световните първенства преди 1950г знаете как са се отразявали. За мен всичко това се прави заради кликбейта (модерен неологизъм), да се създава истерия, коментари, лайкове, да има какво да се пише по медиите постоянно. С тая глобализация и световна взаимосвързаност чрез интернет, буквално може да влезеш в контакт със всеки човек на тая планета. На обикновените хора им трябват зрелища..това е от римско време до ден днешен, само че сега с тази глобална взаимосвързаност, както споменах вече всичко се разпространява с космическа скорост, затова и такива прояви на футболисти не бива да ви учудват. Всичко си върви по сценарий (да вляза и аз в коловоза на конспираторите). На някое следващо първенство няма да се учудя някой и да си събуе гащите при награждаването, нали трябва да има зрелище и какво да се коментира. Ако никой не прави нищо, и всички се държат мега възпитано, ще е прекалено скучно. Щом може да има уредени мачове според много от вас, няма причина и тези неща да не бъдат правени по сценарий от кукловодите зад кадър, за да валят милионите коментари и реакции в социалните мрежи. Иначе за пореден път се убедих, че ганьо български е номер 1 в разкриването на всички световни конспирации. :)

Какво шоу може да бъде това неспортменско и гнусно поведение на почти целия отбор на Аржентина? Никакъв респект и уважение към загубилия противник. Има спортове, където подобно поведение е част от шоуто преди мача, като бокс, ММА и т.н Футбола не е от тях. Извинявай, но не ти отива да търсиш оправдание и извинение за подобни отвратителни постъпки, на който и да е спортист след финален мач. Такова просто няма. Твоята идея, дай да се държа вулгарно, ненормално и като абсолютен простак, че това ще предизвика много коментари и много хора ще ме гледат е най-странното оправдание, което може да се измисли. Всичко си е до човека/хората. Това е истината.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Меси - цар на дузпите !

Мнениеот W84me » 19 дек 2022 09:15

Drunken_Master написа:Сега се сетих за нещо много яко. У нашата мила родна "А група"... ми, около 14 месеца нямаше дузпа срещу отбора от Разград. А на това Световно първенство... за 7 срещи на Аржентина бяха свирени цели 5 за тях. Идилия, батко... :)

Като почнеш от първата срещу С. Арабия до последната. Коя от коя по-смешни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “World Cup 2022”