СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Мнениеот Udoji90 » 18 дек 2022 22:22

miro_rz написа:
RMCF написа:Иначе тия които плюеха Мартинез трябва да му признаят огромната заслуга за тази купа. Срещу Австралия ги измъкна от продължения, срещу Нидерландия ги измъкна в дузпите и днес освен че спаси дузпа, спаси и отбора си от загуба в 120+ минута.

Най-значимият им играч на Мондиала!

Дали е най-значим, не мога да кажа, но доста значим със сигурност. Само че за съжаление доста му порасна работа и гледам сега пак в социалните мрежи някакви снимки, на които си държи пред слабините наградата за Най-добър вратар на турнира. (facepalm) Ако не се беше контузил Бернд Лено в онзи мач с Брайтън, може би така и никога Мартинес нямаше да пробие. За съжаление явно е станал доста арогантен, а когато си на върха, е редно да си малко по-обран в поведението си. Особено в неговия случай, след като години наред беше дълбока резерва или по наеми.
Последна промяна от Udoji90 на 18 дек 2022 22:24, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 дек 2022 22:22

26% от дузпите на Мондиала са дадени на Аржентина, 26! Това е малко над 1/4 от всички а бяха 32 отбора
How many penalties has there been at the World Cup 2022?
In total, there has been 19 penalties awarded at the World Cup so far.

Here is how they have gone:

Enner Valencia (scored) - Qatar vs ECUADOR
Mehdi Taremi (scored) - England vs IRAN
Gareth Bale (scored) - USA vs WALES
Lionel Messi (scored) - ARGENTINA vs Saudi Arabia
Robert Lewandowski (saved) - POLAND vs Mexico
Ilkay Gundogan (scored) - GERMANY vs Japan
Ferran Torres (scored) - SPAIN vs Costa Rica
Alphonso Davies - (saved) CANADA vs Belgium
Cristiano Ronaldo - (scored) PORTUGAL vs Ghana
Salem Al Dawsari - (saved) Poland vs SAUDI ARABIA
Bruno Fernandes - (scored) Uruguay vs PORTUGAL
Lionel Messi - (saved) Poland vs ARGENTINA
Andre Ayew - (saved) GHANA vs Uruguay
Lionel Messi - (scored) Netherlands vs ARGENTINA
Harry Kane - (scored) England vs FRANCE
Lionel Messi - (scored) ARGENTINA vs Croatia
Lionel Messi - (scored) ARGENTINA vs France
Kylian Mbappe - (scored) FRANCE vs Argentina
Kylian Mbappe - (scored) FRANCE vs Argentina

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 дек 2022 22:23

Furious_Monk написа:
CSKA69 написа:
Furious_Monk написа:
CSKA69 написа:
Furious_Monk написа:Меси просто е най-великият футболист в историята на футбола... което е адски дразнещо за хора като Флорентино, но истината е ,че не те определят играта, а успехите на играчите като Меси.

Чакаме поредния ход на Перес, който да ни убеди, че футболът не е за играчите и феновете, а за тези, който го управляват.

Честито на Аржентина, честито на Меси. Време е Перес да покаже, защото парите и влиянието е над играта.

Ами трябва да докара в крайна сметка Мбапе в Реал.. Само това може да компенсира ситуацията хахаха

Няма какво да компесира и няма защо Мбапе да дойде в Реал... просто трябва да вярва във футбола и да се работи в правилната посока.

Иначе, като американците, ще трябва да убеждава хората в правия път, правия път- а той съществува само за хората, които вярват че могат да манипулират човешките фантазии и вярвания... има само един път и той е успешният такъв.

Най-после Меси победи Перес пред очите на целия свят. Дано вече егото да не е водещо в управлението на един успешен футболен клуб...

Монк, пак ли си пиян, приятел? Флорентино Перес е Меси на президентите, няма по-успешен футболен президент от него, поне в съвременния футбол. Предлагам да не го мислим толкова хаха

По принцип да... Пиян влизам в този форум... но я ми кажи, ако Перес имаше конкуренцията примерно в Англия- колко време щеше да е начело на Реал.

Съгласен съм. успешен е, но успешен е този, при когото провала е част от развитието. Ако Реал не бе влезнал две-три години в ШЛ, какво би казал при такива обстоятелства...

Дори и да казваш, че греша, вероятно е така, но грешката идва от сърцето, а не от сметките.

Успехи-години- комфорт.

Човек, караш ме да влизаме тотално в офтопик тука, ама я ми кажи как Флорентино пък точно не отговаря на критеря ти - Та той си подаде оставката и напусна Реал заради ПРОВАЛА на неговата ''галактико политика'' през 2006-а година!! Осминареал се прояви и утвърди като такъв отбор именно по негово време!! Перес има толкова много издънки като президент на Реал и ВЪПРЕКИ това неговото президентстване носи успех и слава на Кралския клуб! Реал днес е съвсем различен клуб от Реал, който той пое за първи път през 2000-та година.. Развитие?! - огромно и дължащо се най-вече на него...
Последна промяна от CSKA69 на 18 дек 2022 22:24, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 дек 2022 22:23

Изображение

Колко пара изкарахте от дузпата бе, дано повечко ме послушаха :D

Иначе добра пара падна от тва световно, жалко че свърши. Точно така както свърши и европейската доминация.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 18 дек 2022 22:29

CSKA69 написа:Човек, караш ме да влизаме тотално в офтопик тука, ама я ми кажи как Флорентино пък точно не отговаря на критеря ти - Та той си подаде оставката и напусна Реал заради ПРОВАЛА на неговата ''галактико политика'' през 2006-а година!! Осминареал се прояви и утвърди като такъв отбор именно по негово време!! Перес има толкова много издънки като президент на Реал и ВЪПРЕКИ това неговото президентстване носи успех и слава на Кралския клуб! Реал днес е съвсем различен клуб от Реал, който той пое за първи път през 2000-та година.. Развитие?! - огромно и дължащо се най-вече на него...

[offtopic]Единственият отбор с повече ШЛ/КЕШ от Флорентино е Милан. :Д Определено е козата при президентите.[/offtopic]

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 18 дек 2022 22:38

Тоя дикфейс (на 19) има повече ШЛ от Агуеро през цялата му кариера.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция, Неделя от 17:00

Мнениеот 1914.1902 » 18 дек 2022 22:38

Red_Neck написа:
bubka написа:
Red_Neck написа:
bubka написа:Меси цял мач нищо не направи. Мбапе му показа кой е шефа.

КОЙ?

Е, он де :).

Най-безсмислените 4 гола в историята на футбола! :))
Това няма как някой да го задмине :))))

Сериозно ли написа това? Мбапе стана голмайстор на Световното, изравни рекорд с трите си попадения във финала и е много близо до Клозе във вечната класация, обаче головете били безсмислени.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 дек 2022 22:39

miro_rz написа:Остана да видя Англия шампиони!

Съвсем скоро ще стане!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 18 дек 2022 22:40

ChuckNorris написа:
Dakata_1912 написа:
Ozzimozzi написа:
matador1 написа:
Dakata_1912 написа:
Ozzimozzi написа:Най-добият и спиращ дъха финал на СП, който съм гледал. Респект и за двата отбора. Меси имаше всички в индивидуален план, а сега поведе Аржентина и спечели и най-голямото отборно отличие. Велик!

И аз така смятам, най-добрия мач, който съм гледал ever! Това дали Меси е най-великия, всеки си го определя за себе си. Но пичове такъв мач на финал на световно- wtf. Голямо евала и двата отбора и на съдията, че ако го свиреше бг съдия, вар щеше да има 30 минути поне :)

Чак толкова? Просто сте млади.

Колко да сме млади? Кой е финала, който ти си гледал и бие този по драматизъм?
:)

Гледам финали на световни от САЩ 94, такъв мач не е имало, отделно съм гледал на запис всички останали финали, когато още ме е нямало на света- такъв мач като тоя няма. По драма ми беше само с тирето 3:3 за купата полуфинала, ама тва си беше драма само за двата отбора :)))

За супер драматични се водят ФРГ-Унгария и ФРГ-Холандия, но и двата не съм ги гледал, а и не вярвам да се доближат по съспенс до днешния. Тези от 1990г. насам,които съм гледал, определено това е най-драматичния финал, който слага в малкия си джоб останалите.

Гледал съм финалите от 1982 и за това попитах колегата, който ме изчетка, че съм бил млад, кой финал визира?!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “World Cup 2022”