Франция има сериозни проблеми в защита вярно е но и разбираемо.
Варан е слаб, Кунде не си е на позицията, Упамекано е още по- слаб и от Варан, единия от братята
се контузи. Не съм сигурен дали Павар и Салиба не са по-добри от тези които играят.
СП 2022 (полуфинал): Аржентина - Хърватия - 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: СП 2022 (полуфинал): Аржентина - Хърватия, Вторник от 21:00
1914.1902 написа:insaneboy1 написа:tmanolov написа:Не се карайте - пределно ясно е, че Аржентина ще е шампион, отново ви го пиша. Как, защо - няма значение. Джуджето трябва да вдигне световната купа и точка. За всичко друго има мастеркард, нали така беше :)
Ако това беше така, съдията нямаше да даде 11 минути продължение срещу Нидерландия. Да нашари всички с картони и Акуня да пропусне мача с Хърватия. Тия конспирации и глупости са само във вашите главички.
От началото на турнира в някои мачове имаше огромни продължения, всичко това беше обсъждано и официалните лица дадоха обяснения по тази тема. Точно на този мач ли ти направи впечатление даденото продължение?
Не ми е направило впечатление, просто казвам, че ако ги бутаха, можеха да намалят продължението, а не да дадат толкова време за изравняване.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
-
- Контакти:
1914.1902 написа:https://dsport.bg/world-cup-2022/sadiata-za-finala-zavisi-ot-arzentina~103256.html#parent=section
Вече си избират съдия за финала, това го пише по сайтовете, а не в туитър и инстаграм.
Това не е сериозно, което го пишеш, нали :D
Изключително точно решение ще е да не изберат холандец за мача, както за един друг мач през 1994г. не трябваше да бъде избиран французин, защото видяхме какво стана.
Как може да спорите на оста Роналдо и Меси като някакви 10-годишни хлапета, които се надвикват как техният отбор е по-добър от чуждия. Че даже и само и единствено на тази ос всякак си да намразвате някакви чужди национални отбори.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
-
- Контакти:
rmfan5 написа:botevplovdiveoe написа:Гледам из социалните мрежи феновете на Роналдо плюят и обиждат едно малко момиченце от Мароко,защото казало ,че Роналдо си плаче в колата.Тук пък от същите чета как всичко е нагласено и титлата била уредена или купена и то в мач със Саудитска Арабия .....хахахахаххахахах.Явно е истина това, че феновете на Роналдо футболчето или им е бая чуждо или просто IQ-то е критично.
Никой обаче не казва за скандалното продължение срещу Нидерландия и спестените картони на холандците ,за отмененения гол на Мартинез срещу Саудитска Арабия(такова отменяне даже и в Ефбет лига не сме виждали).
2014-та пак за Меси беше нагласено ,нищо че Германия отвя всичко по пътя си.Да не отваряме изобщо темата ,кой вкарва гол в последната секунда на уреден мач...и ми е интересно ако днес или на финала Аржентина падне, кво ще кажат Сашо Диковците?
То и твойто IQ-ми се струва доста критично, когато видя твой пост в 90% от случаите плюеш по Роналдо с някакви абсолютно глупави аргументи в теми в които даже не става въпрос за него хубаво си обсебен ама другите кво ги бърка.
Да си вадиш извадка за нещо от коментарите в facebook, twitter etc. където се пишат абсолютни дебилщини пък говори не за критично IQ ами за направо несъществуващо.
Поредното доказателство,че футболечето бая ти бяга и не можеш и елементарна аргументация да напишеш,но както и да е.
Иначе разбира се ,че си ги вадя,когато арабите викаха Къде е Меси и да си ходил в тях,това било забавна шега ,но когато го каза мароканка за Роналдо се почна плюене,обиди и заплахи за убийство към едно дете.В крайна сметка това е нормално,масата фенове на Роналдо са лице под 13 години или просто с много нисък месечен доход,неусещали женска ласка,изтъкани от комплекси,като самия Роналдо,който въпреки че е постигнал върха във футбола,станал е ебати легендата не спира да се излага за дребнави неща ,тип дали той е вкарал гол или Бруно,дали е титуляр или резерва,даже ходи да плюе Ман Юнайтед по телевизията,отборът,който го превърна в това,което е.
пп.Това,че казвам истината за даден играч не значи,че го плюя.Както съм казвал Меси е велик,но няма топки за най-важните моменти.Това плюене ли е ? Роналдо пък казах в предна тема,че е най-великият португалски футболист в историята.Ама кво ли се обяснявам...
КАУЗА КОЛЕЖА!
Plovdiv_1926 написа:Как може да спорите на оста Роналдо и Меси като някакви 10-годишни хлапета, които се надвикват как техният отбор е по-добър от чуждия. Че даже и само и единствено на тази ос всякак си да намразвате някакви чужди национални отбори.
Само виж този под теб какво твори :D трагично е
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- MASTER_COOL
- Контакти:
2:0 за Аржентина !
Изобщо не съм съгласен, че имат слаба средна линия.
Това е един от най-балансираните отбори на Аржентина, които съм гледал аз през годините.
На финала ще бъдат дори по-категорични
Изобщо не съм съгласен, че имат слаба средна линия.
Това е един от най-балансираните отбори на Аржентина, които съм гледал аз през годините.
На финала ще бъдат дори по-категорични
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
А ти колко отбора на Држентина си гледал?Защото аз скоро не помня такъв .ПОМНЯ преди 30+години с афрадона.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Достатъчно съм гледал ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
botevplovdiveoe написа:Поредното доказателство,че футболечето бая ти бяга и не можеш и елементарна аргументация да напишеш,но както и да е.
Иначе разбира се ,че си ги вадя,когато арабите викаха Къде е Меси и да си ходил в тях,това било забавна шега ,но когато го каза мароканка за Роналдо се почна плюене,обиди и заплахи за убийство към едно дете.
Тук супер компелксната ти аргументация е трудна за разбиране в тая супа от някакви рандом неща които си видял, но ако моят елементарен мозък разбира правилно идеята ти е че, ако се ебават с Меси е шега, а ако е Роналдо феновете му тръгват да плюят това ако го вярваш значи си някакъв наивник или си супер пристрастен, и двамата имат десетки милиони фенове ако мислиш че всичките на Меси са стока и обратно всичките на Роналдо като тези които си видял трябва да смъкнеш розовите очилца.
botevplovdiveoe написа:В крайна сметка това е нормално,масата фенове на Роналдо са лице под 13 години или просто с много нисък месечен доход,неусещали женска ласка,изтъкани от комплекси,като самия Роналдо,който въпреки че е постигнал върха във футбола,станал е ебати легендата не спира да се излага за дребнави неща ,тип дали той е вкарал гол или Бруно,дали е титуляр или резерва,даже ходи да плюе Ман Юнайтед по телевизията,отборът,който го превърна в това,което е.
Общо взето като горе, при хора с милиони фенове по света напълно нормално да има много комплексари и идиоти защо си мислиш че е само при Роналдо това?
Бах тея фенове на Роналдо само "утайката"'на обществото хаха, бедните хора нямат ли право да са фенове и тръгнал да говори за комплекси :)
Та ти самият в тема за 1/2 финал Аржентина - Хърватия тръгваш да дискутираш Роналдо и сигурно имаш повече мнения за него отколкото неговите "комплексирани" фенове и си почваш поста с това че на мен футболчето ми бяга което няма нищо общо с тема "фенове на Роналдо и Меси" което е мега детско и в същото време се оплакваш от "13-годишните фенове".
Ако човек над 15-16 години ги мисли тея работи доста тъжно.
Сори за спама на темата с някакви тотално нерелевантни неща
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]