СП 2022: Португалия - Уругвай - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: СП 2022: Португалия - Уругвай - 2:0 FT

Мнениеот olimpi » 28 ное 2022 23:32

Udoji90 написа:Ако и двата отбора си спечелят групата (което е доста вероятно), са в един поток с Франция, да. Само че биха ги срещнали чак на полуфинал.

Да мерси, сега ги видях, ако си спечелят групата ще играят чак на полуфинал с Францата (и то ако минат през неприятен отбор като швайцовете или Сърбия там имат да си връщат, както и днес), ако последната не се нахендри и се издъни с отбор срещу който изначално не може да играе (има два такива). С оглед на класата й, фенците не би трябвало да имат проблеми, но Португалия го играят калитарската, имат и доста класа в състава само защита е цедкава. Ще видим.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 ное 2022 23:47

Udoji90 написа:[offtopic]Според мен изобщо няма да се срещнат с тях.[/offtopic]

Ако Испания се изхитрят и паднат нарочно от Япония..... Германия отпада прав си :D :D не вярвам да бият с 8 гола. А Испания ако падне хем ще избегне Бразилия хем ще елиминира Германия, въпреки че не ми се вярва да го направят
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 ное 2022 23:53

[offtopic]Нямах това предвид. :D По-скоро и Германия, и Мароко ги виждам втори в групите им, което ще ги прати в различни потоци.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 29 ное 2022 00:19

kingofpop написа:

Ако Испания се изхитрят и паднат нарочно от Япония..... Германия отпада прав си :D :D не вярвам да бият с 8 гола. А Испания ако падне хем ще избегне Бразилия хем ще елиминира Германия, въпреки че не ми се вярва да го направят

Аз точно испанците очаквам да елиминират Бразилия
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 29 ное 2022 00:34

Дузпата беше изсмукана от пръстите на робота. Смешна работа... Виждам трайна тенденция да се зачукват южноамериканските отбори. Аржентинците срещу Саудитска Арабия, сега уругвайците... Португалия не са добре в защита, освен това издишват физически след 60-та минута. Не ги виждам след 1/8 финалите...

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 29 ное 2022 00:44

Perroquet написа:Дузпата беше изсмукана от пръстите на робота. Смешна работа... Виждам трайна тенденция да се зачукват южноамериканските отбори. Аржентинците срещу Саудитска Арабия, сега уругвайците... Португалия не са добре в защита, освен това издишват физически след 60-та минута. Не ги виждам след 1/8 финалите...

Аржентина ги бутнаха срещу СА. Не знам на какви наркотици си.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 ное 2022 01:45

4x4 написа:
kingofpop написа:

Аз точно испанците очаквам да елиминират Бразилия

Не ми изглежда реално. Бразилия ще бият поне с 2 гола. Испанците не са лоши, но тия момчета Педри и Гави са много зелени още, тепърва навлизат в големия футбол. Ще се гипсират здраво. Дано дадат 1.80 за Бразилия да се класират ако се стигне до този мач да сложа 6-7 хиляди :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 29 ное 2022 08:07

Уругвай - най-кавалският и най-противен отбор за гледане да си ходят у дома.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 ное 2022 20:40

Роналдо става първия футболист в историята,вкарал гол,без да е докоснал топката.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “World Cup 2022”