СП 2022: Испания - Германия - 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022: Испания - Германия - 1:1 FT
Хубав мач стана, като до последно имаше шансове за отбелязване на решително попадение.
Не знам как си правите изводи за финала, след два изиграни мача, а някои отбори с един. 1982 ,мисля , че Италия става шампион след 3 равни в групата. Има много случай, когато световен шампион става отбор с провал в началото.
insaneboy1 написа:Жалко, май все пак Германия ще продължи, където ще отпадне на осминафинал.
И Германия, и Испания ако продължат след групите най-вероятно ще стигнат поне до 1/4 финал с оглед, че ще играят срещу Мароко/Белгия/Хърватия. И 3-те отбора са по-слаби.
- Udoji90
- Контакти:
Хубав мач, хубави голове, добри атаки и положения и според мен заслужен резултат. Най-вероятно и двата отбора ще продължат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Германците играха здраво ама като влезе Мората усетих че ще имат проблем
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Re: СП 2022: Испания - Германия, Неделя от 21:00
HardWork написа:1914.1902 написа:Мусиала във втори пореден мач изпуска изгодно положение за гол, което може да промени развоя на срещата.
Да, ако беше пуснал на ляво към Фулкюрг немците щяха да обърнат мача. Все пак е само на 19, не може да очакваме да е машина.
Мюлер на 20 заби 5 гола на световното. Годините не са му никакво оправдание, Гьотце на 22 вкара на финал на световното.
Всички сте чували приказката: Всички играят, но накрая печели Германия - така че неотписвайте с толкова лека ръка немците.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Целия мач беше в напрежение. Добър мач и за двата отбора . Жалко че Испания не успя да задаржи победата.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Хикса си е Хикс, с оглед заявката на Иберийците, ние сме победители!

Re: СП 2022: Испания - Германия, Неделя от 21:00
HardWork написа:1914.1902 написа:Мусиала във втори пореден мач изпуска изгодно положение за гол, което може да промени развоя на срещата.
Да, ако беше пуснал на ляво към Фулкюрг немците щяха да обърнат мача. Все пак е само на 19, не може да очакваме да е машина.
Имаш право, но просто победата днес беше задължителна ... поне според мен, сега не знам какво ще стане в последния кръг.