СП 2022 (1/8-финал): Аржентина - Австралия - 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: СП 2022 (1/8-финал): Аржентина - Австралия, Събота от 21:00
След гола Аржентина се събудиха а второто ще е по интересно.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
W84me написа:Не ми се вярва, че в България има привърженици на тия фашисти. Тия без Меси, не могат да се класират.
И на кого да сме привърженици, ако не на най-фанатизираната футболна нация в света? Тея хора и в Антарктика да играят, стадионът ще е пълен и то на 80-90% с техни фенове само.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Bernaleo написа:Като отборът играе ЗА Меси всичко е наред... Затова и Л.Мартинез не играе.
Австралиецът с глупавия блок игра за Меси, а не Аржентина. Преди това мачът спокойно си вървеше 0:0. Мен ще ме изхвърлят от кварталния отбор, ако направя такъв глупав шпагат. :D
Много прилична игра от Австралия.
Очаквах по-осезаемо предимство за Аржентина, но и един гол преднина на почивката е ОК.
Очаквах по-осезаемо предимство за Аржентина, но и един гол преднина на почивката е ОК.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- paceto
- Контакти:
Е, сега надали някой тук е вярвал, че точно Австралия ще направят някакво чудо.
Някъде ще има изненада, въпросът е къде. Не ми се вярва да и трите звездни четвъртфинала да се оформят. Един от Мароко и Сенегал ще направи изненадата май.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
kingofpop написа:Някъде ще има изненада, въпросът е къде. Не ми се вярва да и трите звездни четвъртфинала да се оформят. Един от Мароко и Сенегал ще направи изненадата май.
И двата отбора играят много прилично особено Мароко. Швейцария и Япония също не бих ги отписвал, ако трябва да съм честен.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Е мароко с зиеш и хакими остава и да не са добри... Който ги е гледал за купата на африканските нации знае ...
Последна промяна от Bernaleo на 03 дек 2022 21:59, променено общо 1 път.
Мароко дано направи изненада срещу сметкаджиите, за Швейцария и Япония не бих сметнал, че ще е изненада да продължат. Преди година швейцарците имаха добри мачове в елиминациите на ЕП, а японците отбелязаха по два гола на испанци и германци, като на предишното СП направиха хубав двубой срещу Белгия, докато хърватите показаха колебания в някои моменти от груповата фаза.
RMCF написа:Доста слабо полувреме за Аржентина.
Не слабо брат, тарикатско му се вика, изиграно с акъл, браздата е дълга.