miro_rz написа:Белгия, Хърватия и Полша са с застаряващи отбори, не очаквайте чудеса!
Макс до 1/8.
В елиминациите може да играеш за Х
В групите ти трябва поне една победа и два равни.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Белгия, Хърватия и Полша са с застаряващи отбори, не очаквайте чудеса!
Макс до 1/8.
doktora25 написа:Всички говорят как Белгия са изхабени, ама само аз познах знака и резултата. :)
Ох как ми се иска Мюлер да покаже тая вечер че е в пъти по-голям от Де Бройне и през последните 3 години, и когато и да било и да запушва усти, ама сигурно няма да стане.
doktora25 написа:Всички говорят как Белгия са изхабени, ама само аз познах знака и резултата. :)
Ох как ми се иска Мюлер да покаже тая вечер че е в пъти по-голям от Де Бройне и през последните 3 години, и когато и да било и да запушва усти, ама сигурно няма да стане.
veni__85 написа:Тези в студиото тъпи ли са ,или се правят на такива. Засадата е 100%, но след като футболиста не е играл с топката , главния съдия трябва да прецени дали влияе на играта или не. Същото като Нидерландия -Еквадор, но там гола беше неправилно отменен.
miro_rz написа:veni__85 написа:Тези в студиото тъпи ли са ,или се правят на такива. Засадата е 100%, но след като футболиста не е играл с топката , главния съдия трябва да прецени дали влияе на играта или не. Същото като Нидерландия -Еквадор, но там гола беше неправилно отменен.
Кифлата е съдийка ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост