Тук съм съгласен с Попа за Франция.
Иска ми се Дания и Сърбия поне на 1/4 финал, ама малко се съмнявам, че някой от 2-та отбора ще успее. Имат добри играчи, дано успея да излъжат някой от големите.
Всекидневна
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Re: Всекидневна
Дания според мен имат съвсем реални шансове да изпреварят Франция и да спечелят групата си. Сторят ли го, и 1/4-финалът им е съвсем реален, стига Аржентина да не завършат втори в съседната група.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Бензема пропусна много мачове на Реал Мадрид през този сезон, даже май няма да играе и срещу Кадис. Да не говорим, че като участваше в някои мачове не влияеше кой знае колко върху крайния резултат. Само в мачовете срещу Еспаньол и Барселона се представи на прилично ниво.
Sstefanov написа:Тук съм съгласен с Попа за Франция.
Иска ми се Дания и Сърбия поне на 1/4 финал, ама малко се съмнявам, че някой от 2-та отбора ще успее. Имат добри играчи, дано успея да излъжат някой от големите.
Да не говорим, че и всичките им защитници са контузени. Кунде, Кимпембе, Варан, изобщо не се знае кой ще играе. Нищо чудно Салиба да е титуляр. Изобщо пълен хаос ми е всичко около франсетата, изглеждат ми пълни с проблеми. Но знае ли човек, ще видим. Според мен ще станат втори в групата и ще отпаднат от Аржентина на 1/8 финала, което ще е реванш на Гаучосите за миналото СП.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

olimpi написа:Бразилия с тези спенсъри в защита същата работа. Освен това ЦН ако е Жезус е ОК, но ако не изтеглят Неймар назад няма кой да им връзва играта. Да, Каземиро е класа, но не е креативен играч, а Фред е смешка.
Е Фред със сигурност няма да е титуляр. От халфовете Гимараеш най-вероятно ще им връзва играта.
Пакета и Гимараеш, не са лоши.
Предполагам ще излязат с
------------------Али--------------------
-----Данило---Милитао----Маркиньос----Алекс Сандро
--------------Каземиро--------------------
---Пакета----------------Гимараеш--------
------Ней---------------Вини-------------
---------------Джизъса--------------------
Честно казано не виждам кой би ги надиграл с тоя отбор, въпреки нагледа не много силните им бекове.
Другият вариант е да излязат с Фабиньо за сметка на Гимараеш и да играят 4-2-3-1, но аз като човек, който е заложил за победа на отбор от Южна Америка, се надявам на първия вариант. Фаб не е във форма нещо и не ми вдъхва доверие.
П.П. Някой видя ли контузията на Мане преди малко в мача на Байерн ??????
Предполагам ще излязат с
Честно казано не виждам кой би ги надиграл с тоя отбор, въпреки нагледа не много силните им бекове.
Другият вариант е да излязат с Фабиньо за сметка на Гимараеш и да играят 4-2-3-1, но аз като човек, който е заложил за победа на отбор от Южна Америка, се надявам на първия вариант. Фаб не е във форма нещо и не ми вдъхва доверие.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Пакета и Гимараеш, не са лоши.
Предполагам ще излязат с
Милитао и Маркиньос може да надиграят Бразилия, единият ще го помня с мача Реал - ПСЖ, а другия често допуска грешки и подхожда несериозно, дори и срещу Райо, ти тогава гледа мача. За другото съм съгласен.
Информацията за Мане тази сутрин гласи, че е бил заменен само, за да не стане нещо по-сериозно.
Звездата на Байерн Мюнхен - Садио Мане, ще пропусне Мондиал 2022, твърди авторитетното френско издание "L'Equipe" . Сенегалецът получи контузия при победата на баварците с 6:1 над Вердер Бремен снощи.
Първоначалните информации сочеха, че травмата на африканеца не е сериозна, но няколко източника, включително и в родината му, обявиха, че нападателят е аут от турнира в Катар.
Първоначалните информации сочеха, че травмата на африканеца не е сериозна, но няколко източника, включително и в родината му, обявиха, че нападателят е аут от турнира в Катар.
-
- Контакти:
Мане аут за световното.На фона на многото пропускащи и времето на провеждане това се очертава да е едно от най-тъпите световни в историята.Жалко.
КАУЗА КОЛЕЖА!
КАУЗА КОЛЕЖА!
КАУЗА КОЛЕЖА!