СП 2022 (полуфинал): Аржентина - Хърватия - 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022 (полуфинал): Аржентина - Хърватия, Вторник от 21:00
Не се карайте - пределно ясно е, че Аржентина ще е шампион, отново ви го пиша. Как, защо - няма значение. Меси трябва да вдигне световната купа и точка. За всичко друго има мастеркард, нали така беше :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Против цялата линия в темата залагам на победа за Хърватска в редовното време с 2:1, като на полувремето
да водят с 1:0.
да водят с 1:0.
- insaneboy1
- Контакти:
tmanolov написа:Не се карайте - пределно ясно е, че Аржентина ще е шампион, отново ви го пиша. Как, защо - няма значение. Джуджето трябва да вдигне световната купа и точка. За всичко друго има мастеркард, нали така беше :)
Ако това беше така, съдията нямаше да даде 11 минути продължение срещу Нидерландия. Да нашари всички с картони и Акуня да пропусне мача с Хърватия. Тия конспирации и глупости са само във вашите главички.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Така писахте и 2014... Било нагласено за Меси... Ще поживеем,ще видим.Аз си бях за Испания,но отпаднаха.Дано поне Лео я спечели,а защо не балканците.
Bernaleo написа:Така писахте и 2014... Било нагласено за Меси... Ще поживеем,ще видим.Аз си бях за Испания,но отпаднаха.Дано поне Лео я спечели,а защо не балканците.
То си беше само че Меси а и не само той бяха безобразни на финала. Накрая му дадоха играч на турнира без да е дори най-добрия в собствения си отбор като утешителна награда
Bernaleo написа:Така писахте и 2014... Било нагласено за Меси... Ще поживеем,ще видим.Аз си бях за Испания,но отпаднаха.Дано поне Лео я спечели,а защо не балканците.
Аз не съм писал такива неща, кои са тези хора, които са го твърдяли това през 2014-а? Германия тогава си ги би на трето поредно първенство, съвсем очаквано си беше да триумфират.
insaneboy1 написа:tmanolov написа:Не се карайте - пределно ясно е, че Аржентина ще е шампион, отново ви го пиша. Как, защо - няма значение. Джуджето трябва да вдигне световната купа и точка. За всичко друго има мастеркард, нали така беше :)
Ако това беше така, съдията нямаше да даде 11 минути продължение срещу Нидерландия. Да нашари всички с картони и Акуня да пропусне мача с Хърватия. Тия конспирации и глупости са само във вашите главички.
То пък Акуня понеже е супер важен - ахахаха. Не ме разбрирай погрешно, Джуджето е наистина уникален футболист (или поне беше) - не помня много добре Марадона, по време на световното 86-та бях на 7, но тогава всяко дете в квартала искаше да е Гего (не можехме да запомним, че името му е Диего:)), обаче Меси е истинска класа (или поне беше) и то доста години, при това в конкуренцията на Роналдо (Роналдо няма и 10% от таланта на Меси, Меси няма и 10% от хъса на Роналдо). За съжаление е малко човече - и в прекия, и в преносния смисъл, и поне поселдните му Златни топки бяха купени. Сега му купуват световно - казах и "цената" - загубата на Аржентина от САрабия. дали съм прав - ще видим, факт е, че букитата даваха втори коеф на Аржентина, за да вземат световното дори и след тази загуба. И това следва да говори много.
Честно казано ми е все тая кой ще вземе купата, нямам любим отбор и не ме вълнува. Може би стискам палци на хърватите, щото са антипод на сърбите, а тях ги мразя по исторически причини, но и самите хървати са едни надути селяни с претенции, така че наистина ми е все тая. Дано се получат хубави мачове
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Това световно е доста интересно с много изненади.Трябва да си даваме ясна сметка че до сега никога не се е провеждало световно по това време? Основната причина за подобен брой изненади е прекалено големият брой на изиграни мачове от футболистите в ТОП5 на първенствата - средно 85-90за годината.
Като балканци е хубаво да подкрепяме Хърватска, но да не забравяме че до този момент в елиминацията в Русия и сега в Катар , пет мача с продължение от които 4 победи с дузпи.
Мароко са първият африкански отбор класирал се на полуфинал. Отлична игра в защита, но това едва ли е достатъчно в мач срещу Франция.
Франция е отбора който може би е с най доброто голово КПД. В мача са Англия противника имаше поне два пъти повече голови положения , но ..............какво от това?
Аржентина е отбора който създава най-много голови положения от четирите полуфиналисти и логично би следвало да е фаворит за титлата , но както виждаме това не винаги е достатъчно за победата?
Като балканци е хубаво да подкрепяме Хърватска, но да не забравяме че до този момент в елиминацията в Русия и сега в Катар , пет мача с продължение от които 4 победи с дузпи.
Мароко са първият африкански отбор класирал се на полуфинал. Отлична игра в защита, но това едва ли е достатъчно в мач срещу Франция.
Франция е отбора който може би е с най доброто голово КПД. В мача са Англия противника имаше поне два пъти повече голови положения , но ..............какво от това?
Аржентина е отбора който създава най-много голови положения от четирите полуфиналисти и логично би следвало да е фаворит за титлата , но както виждаме това не винаги е достатъчно за победата?
-
- Контакти:
Слушах интервюто на Златко Делич. Мисля, че Аржентина ще победи. Литнал е в облаците. Колкото до Меси-Роналдо - докато се бореха един с друг и двамата бяха по-висока класа. Всъщност ако върнем изначално лентата назад - Меси стана Меси, когато Роналдо почна да играе в Реал М. И Роналдо стана Роналдо, когато започна да се конкурира с Меси. Това е. Без да имаш голям съперник с който да се бориш и ти никога няма да си голям. Аз си спомням Меси преди Роналдо в Реал и Роналдо преди Реал - и двамата нямаха нищо общо, ама нищо общо с футболистите, които станаха после благодарение на бруталната конкуренция, която имаха. Неслучайно и нивото на Меси спадна почти веднага, след като Роналдо замина за Ювентус. Същото стана и със самия Кристиано. Мисля, че и двамата го осъзнават ясно това. Те и след това се посприятелиха, осъзнаха, че един без друг не могат, че единия прави другия голям и обратно.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Гледам из социалните мрежи феновете на Роналдо плюят и обиждат едно малко момиченце от Мароко,защото казало ,че Роналдо си плаче в колата.Тук пък от същите чета как всичко е нагласено и титлата била уредена или купена и то в мач със Саудитска Арабия .....хахахахаххахахах.Явно е истина това, че феновете на Роналдо футболчето или им е бая чуждо или просто IQ-то е критично.
Никой обаче не казва за скандалното продължение срещу Нидерландия и спестените картони на холандците ,за отмененения гол на Мартинез срещу Саудитска Арабия(такова отменяне даже и в Ефбет лига не сме виждали).
2014-та пак за Меси беше нагласено ,нищо че Германия отвя всичко по пътя си.Да не отваряме изобщо темата ,кой вкарва гол в последната секунда на уреден мач...и ми е интересно ако днес или на финала Аржентина падне, кво ще кажат Сашо Диковците?
Никой обаче не казва за скандалното продължение срещу Нидерландия и спестените картони на холандците ,за отмененения гол на Мартинез срещу Саудитска Арабия(такова отменяне даже и в Ефбет лига не сме виждали).
2014-та пак за Меси беше нагласено ,нищо че Германия отвя всичко по пътя си.Да не отваряме изобщо темата ,кой вкарва гол в последната секунда на уреден мач...и ми е интересно ако днес или на финала Аржентина падне, кво ще кажат Сашо Диковците?
Последна промяна от botevplovdiveoe на 13 дек 2022 10:32, променено общо 1 път.
КАУЗА КОЛЕЖА!