СП 2022: Германия - Япония - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022: Германия - Япония - 1:2 FT
Флик задължително трябва да остави резерва Хаверц в другите мачове. От това момче просто позла няма. Просто не става нищо от него, вкара 1 случаен гол на финала на ШЛ с два рикошета, но реалностите са съвсем различни.....Да излзиа с Фулкург и това е.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Много сбъркани смени за Германия, най-вече от гледна точка на реда на напускане на играчите. Най-слаб беше Гнабри, който обезличи десния фланг през цялото второ полувреме и части от първото. Той пръв трябваше да бъде заменен, после Хаверц, а Гюндоган и Мусиала не трябваше изобщо да бъдат вадени. Мюлер не знам за колко минути бе готов, но аз щях да го оставя още малко.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Сборен отбор на Бундеслигата - Байерн М 2:1
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Браво, браво. Немците успешно погребаха де що имаше напредък с школите и за пореден път доминацията на Байерн в Бундеслигата и националния блести. Ако това работеше СССР щяха да станат европейски шампиони с целия отбор на Динамо Киев вътре
-
- Контакти:
One love лентата си каза думата. Поеха самурайския меч. Даже два.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
С тия мънички, но бързи крачета ,японците им скриха топката последните 20 мин.
Айде ред е на Испания да гризне дръвцето!
Айде ред е на Испания да гризне дръвцето!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Още един чудесен резултат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Не знам какво очакват германците от играч като Гнабри, който не си дава зор когато играе за националния, както и от ветерана Мюлер. Трябва да се пускат по-нахъсани и работоспособни играчи. А такова несериозно отношение, като през второто полувреме, цъкане и пасчета без старание, липса на борбеност е недопустимо за отбор с претенции.
Не съм бил фен никога на Германия,но айде след мача приказки , че Япония били най-добрия азиатски отбор.Ала - бала, коеф. преди мача беше 1:50 за Япония и 1:1.11 за Германия.Швабите се биха сами след поне 3 ЧИСТИ положения и тоя вратар на джапанките , на който паметник ще вдигнат.Германия си остава фаворит , а Япония макс. 8финал след тоя резултат.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
ihtiandar написа:Не съм бил фен никога на Германия,но айде след мача приказки , че Япония били най-добрия азиатски отбор.Ала - бала, коеф. преди мача беше 1:50 за Япония и 1:1.11 за Германия.Швабите се биха сами след поне 3 ЧИСТИ положения и тоя вратар на джапанките , на който паметник ще вдигнат.Германия си остава фаворит , а Япония макс. 8финал след тоя резултат.
Посочи ми 1 азиатски отбор с по-добър състав от този на Япония. Германия не е никакъв фаворит и най-вероятно още следващия мач срещу Испания си заминават.