Всекидневна
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Всекидневна
Ти остави нападките и обидите от страна на самите играчи/треньори, ама какъв кенеф става форумът от време на време, като отпадне някой противен на мнозинството отбор, чак да му се додрайфа на човек.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
:-))) Е аз не ги дочитам някои мнения до края като видя още как почва и ми е ясен. Пък ако съм изпуснал мач рядко се връщам да ги чета. Особено пък ако са минали два дена- то мненията им стават още по- тъпи и смешни. То и аз съм писал глупости но в спам темите - като си нямам работа се закачам със спамерите без да обиждам, да става весело. Тука братче който мине плюе като за световно и само той е прав а другите нищо не разбират:-))
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
Нещо в този дух щях да пиша.boglev написа:В сферата на вероятностите, но финал Мароко - Аржентина поне ще е празник и на трибуните.
Силни фенове имат
На мачовете на двата тима, атмосферата наистина е като за голям футбол. Като за Световно.
През останалото време е по-скоро театрална, както би се изразил Бат' Венци. :)
Ако имате време прехвърлете тая тема отначало - много глупости са се изписали , забавлявах се.Тука един трябва да е фалирал , ако е залагал .На Европейското познах шампиона и тука ще го позная -Франция -твърдя от октомври.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
THE G.A.M.E написа:Нещо в този дух щях да пиша.boglev написа:В сферата на вероятностите, но финал Мароко - Аржентина поне ще е празник и на трибуните.
Силни фенове имат
На мачовете на двата тима, атмосферата наистина е като за голям футбол. Като за Световно.
През останалото време е по-скоро театрална, както би се изразил Бат' Венци. :)
Феновете на Мароко просто нямат равни на това първенство. Техните хора все едно си играят домакински мачове, страхотна атмосфера създават.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
Кво стана с уреденото Световно ? Оня чиляк с конспирациите да каже кои ще са на финала, голмайсторите, резултата, ще има ли продължения и дузпи и дали Меси ще бие 5тата дузпа, с която да завърши холивудския сценарий замислен от ФИФА и катарските милиардери ?
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Целият арабски свят ги подкрепя - явно искат нещо да докажат.Това , че Мароко е тук си е абсолютно подценяване от всички.И нас така ни подцениха 94.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
-
Помня обаче на СП 1998 бразилците как мазно изхвърлиха Мароко в груповата фаза като в последния мач легнаха на Норвегия 1-2 и така Мароко не можа да продължи на 1/8финал, а във Франция си бяха кажи речи пак на родна земя. :)
Сега може би съдбата ги компенсира.
Сега може би съдбата ги компенсира.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Capitano_Puyol написа:Кво стана с уреденото Световно ? Оня чиляк с конспирациите да каже кои ще са на финала, голмайсторите, резултата, ще има ли продължения и дузпи и дали Меси ще бие 5тата дузпа, с която да завърши холивудския сценарий замислен от ФИФА и катарските милиардери ?
Сценария е готов- един отбор от Африка, подкрепян от арабския свят, един от Южна Америка, един от Западна Европа и един от Источна. Ще изиграят по още 2 мача каквото и да стане. Ще се гледа до края на достатъчно континенти. И вълка сит и агнето цяло с мотото: Футбола обединява Света. После ще кажат че са организирани за пореден път невероятно първенство и реките от катарски втечнен газ протичат към Европа. За три години ще си избият инвестицията Арабите и готово.
Който не е виждал как бабата реже баницата така че парата да се падне на внука, нищо не знае за уредени мачове;-))
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- barca4ever
- Контакти:
Абе тука всеки пише за уредени мачове, ми тогава като имате информация от по-високо ниво, що не заложите по 1-2 апартамента къде имате, изтеглете по 1-2 бързи кредита и ги заложете, нали такъв е сценария, няма от какво да се притеснявате. За 2-3 дни ще си избиете всички дългове и борчове, да ви е*а у форумните чикибойци.

BARCAFOREVER

1992,2006,2009,2011