Аз приключих с мача...
След загубата от арабите сложих 9лв. и 50ст. при коефициент 16 за шампион Аржентина. 145 лв....е, така за спорта, символично. Кой ще чака още 7 лв.
СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция, Неделя от 17:00
plmar написа:68мин. първи удар за Франция в мача.....паднах от всички видове столове, добре че си пия ракията на диван!
те и с Англия бяха смазани от игра. За мен Англия буквално ги смаза от игра. Това със сигурност беше най-незаслуженото класиране на 1/4 финалите
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Въпрос за 100 000 лв. След излизането на Гризман, колко бели има на терена за отбора на Франция ?
mrw8 написа:Останаха ли бели играчи в "европейския" отбор
Да махат и вратаря.
И Гризман излезе мача отива на класика,много слаби французи,по добре мароко да бяха в мача.
mrw8 написа:Останаха ли бели играчи в "европейския" отбор
Футуристично!
kingofpop написа:plmar написа:68мин. първи удар за Франция в мача.....паднах от всички видове столове, добре че си пия ракията на диван!
те и с Англия бяха смазани от игра. За мен Англия буквално ги смаза от игра. Това със сигурност беше най-незаслуженото класиране на 1/4 финалите
Смазани.....леко ми е пресилено, за незаслуженото- съгласен съм.

Варан не знае къде се намира :d кво се случи с това момче след 2018
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
plmar написа:kingofpop написа:plmar написа:68мин. първи удар за Франция в мача.....паднах от всички видове столове, добре че си пия ракията на диван!
Смазани.....леко ми е пресилено, за незаслуженото- съгласен съм.
Не бих казал пресилено. Англия имаха 9-10 100 % положения. Франция освен двата гола, се сещам за един пропуск на Жиру само.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
Силни, слаби аржентинците, дузпата е това, което наклони драстично везните в едната посока. Целият свят знаеше, че ще има дузпа за Аржентина, която на практика ще реши мача :) Доста хора, доста добри пари изкараха.