Защо пидалите от Държавната телевизия изключиха прякото предаване от стадиона, за да гледаме олигофрените в студиото ли?
Сем къде е?
Трябваше да превключа на Ард, за да видя аржентинската радост.
СП 2022 (полуфинал): Аржентина - Хърватия - 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022 (полуфинал): Аржентина - Хърватия - 3:0 FT
pill написа:Твърдо съм за Меси на финала срещу Франция, но франсетата са по-добри. Рядко по-добрият отбор губи финали.
2 пъти Холандия, 2-3 пъти Германия загубиха финалите си.
Очаквано. Хърватите ако нямаха някакъв нечовешки късмет си заминаваха още в груповата фаза. Един от най-слабите 1/2 финалисти в историята на СП. Жалко, че не им набиха още 3-4 .
Последна промяна от RMCF на 13 дек 2022 23:04, променено общо 2 пъти.
Re: СП 2022 (полуфинал): Аржентина - Хърватия, Вторник от 21:00
Capitano_Puyol написа:Pichichi написа:Меси си е големец вярно е(само Анхелито е почти колкото него добър.. :-)..), ако Мароко се класира на финала даже и аз ще съм за Меси-то да стане шампион.
Е, това вече е прекалено да сравняваш Ди Мария с Меси. Кажи че се шегуваш...
Без да подценявам Ди Мария, и той е голям играч...но Меси е от друго измерение, както вече казахме.
... :-) .....
Естествено че се майтапя и даже Анхелито е друг не е Ди Мария!
:-)
ViscaBarca написа:Гледам Меси и се чудя как може да има хора, които дори да си помислят да го сравняват, с който и да било! Класи над Пелета, Марадоновци, Роналдовци и т.н КЛАСИИИИ!
Тези, които го сравняват с Кристиано са от Реал и от Юнайтед и е нормално. Аз уважавам и харесвам много и Кристиано, но да се сравняват двамата(по чисто футболни качества) е несериозно. Бих сравнил Меси единствено с Феномена, когато беше млад. Най-доминиращият играч, който съм виждал без съмнение. Няма значение колко и какви купи/рекорди е спечелил. Оня просто ги минаваше по 5-6 човека и печелеше мачове сам.
Последна промяна от kingofpop на 13 дек 2022 23:06, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
wolf написа:ChuckNorris написа:Това беше ясно, че ще се случи с Хърватска. Белгия и Бразилия ги размазаха, но не си отбелязаха положенията. Прецакаха един много интригуващ полуфинал, това е което направиха хърватите, както и мароканците, които утре ги очаква същата съдба. Празник в двете държави и черен ден за футбола е такива отбори да се доберат до полуфинал. И както почти със сигурност тая шайка от Аржентина ще стане световен шампион, това се очертава мегаслабо първенство. Най-слабото от както се комерсиализира футбола с гаранция. Такъв смотан полуфинал е рядкост. Поне феновете на Меси да се порадват. Като цяло е пълна трагикомедия всичко.
Финала на Копата и последните няколко мача между Аржентина и Бразилия са едни интригуващи та да...
Прав си. Обаче със сигурност щеше да има интрига и надиграване. Хърватите достигнаха до полуфинал случайно и с нечовешки късмет. Аржентина и Меси срещу тях беше като двубой на котка срещу мишка.
-
Логичното се случи.
Като продукция, игрово поведение и хъст, аржентинците без съмнения са №1 на Първенството.
Проблема им е в менталната устойчивост, която за сега се компенсира от... Съперниците им, които не успяват да с възползват.
Какво е щяло да се случи, ако играеха с Бразилия... Е безсмислен въпрос.
Малко по наблюдателните биха забелязали, че Аржентина сякаш играят от мач на мач все по силно и уверено.
Като продукция, игрово поведение и хъст, аржентинците без съмнения са №1 на Първенството.
Проблема им е в менталната устойчивост, която за сега се компенсира от... Съперниците им, които не успяват да с възползват.
Какво е щяло да се случи, ако играеха с Бразилия... Е безсмислен въпрос.
Малко по наблюдателните биха забелязали, че Аржентина сякаш играят от мач на мач все по силно и уверено.
Чета, че хърватите били най-слабия полуфиналист в историята.
Аз се сещам за 2002 и домакините от Ю.Корея, за мен те си остават най-слабия.
И точно при тях беше еталон за съдийдка помощ на 1/8 и 1/4 финалите.
Аз се сещам за 2002 и домакините от Ю.Корея, за мен те си остават най-слабия.
И точно при тях беше еталон за съдийдка помощ на 1/8 и 1/4 финалите.
Capitano_Puyol написа:W84me написа:От аржентинските цигани, повече ме дразнят само английските.
Само че Аржентина играе с 11 бели, докато Англия, Франция и Германия ги виждаме каква мултиетническа сган представляват.
Да, цигани-фашисти. Абсолютен парадокс.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
NOMER14 написа:pill написа:Твърдо съм за Меси на финала срещу Франция, но франсетата са по-добри. Рядко по-добрият отбор губи финали.
2 пъти Холандия, 2-3 пъти Германия загубиха финалите си.
Това е все преди 80та. Холандците са без Кройф 78ма, нали? Това накланя везните. От тогава май няма фаворит, който да не е спечелил във финала.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk