СП 2022 (полуфинал): Франция - Мароко - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: СП 2022 (полуфинал): Франция - Мароко, Сряда от 21:00
Аврамов, кощунство е да сравняваш Дания 1992 с Гърция 2004. Даже и без Михаел Лаудруп тогава имаха толкова класа във всички линии, че не знам...да не говорим че не биеха с по 1-0 като Гърция в система 6-3-1. Вкараха по 2 гола и на Холандия и на Германия на финала и в групите на Франция и играеха много приятен за окото футбол. Нищо общо с повърнята на Гърция от 2004г.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
- slash1912
- Контакти:
Тия пичове са като нас 94 година-никой не ги слага в сметките,думнаха два фаворита.Все пак си мисля,че няма кой да ги пусне до финала.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
Ние 1994 думнахме тогава само един фаворит - Германия (който беше настоящ световен шампион тогава). ОсминаМексико няма как да ги причисля към световните футболни сили.
А, забравих и 2-0 срещу Аржентина в груповата фаза, при положение че аржентинците вече се бяха класирали след две победи в първите два мача и без Марадона баш за нашия мач. В рутракера си бях изтеглил всички мачове от нашата група, без да подценявам нашата победа, но мисля че аржентинците освен психологическия нокдаун след отсраняването на легендата си от Мондиала, дали играха и на 50% в мача срещу нас...не съм убеден. Но дотук с офтопика.
А, забравих и 2-0 срещу Аржентина в груповата фаза, при положение че аржентинците вече се бяха класирали след две победи в първите два мача и без Марадона баш за нашия мач. В рутракера си бях изтеглил всички мачове от нашата група, без да подценявам нашата победа, но мисля че аржентинците освен психологическия нокдаун след отсраняването на легендата си от Мондиала, дали играха и на 50% в мача срещу нас...не съм убеден. Но дотук с офтопика.
На нас ни пуснаха френски хомосекшуал съдия 94' на полуфинала. Сега тънко подпиране на петлите ще им е достатъчно.
Да видим. Дано този мач съдията не е главен герой или пък на ФАР простотиите да наклонят везните. Нека всичко се реши на терена и по - добрия победи.
Да видим. Дано този мач съдията не е главен герой или пък на ФАР простотиите да наклонят везните. Нека всичко се реши на терена и по - добрия победи.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Capitano_Puyol написа:Аврамов, кощунство е да сравняваш Дания 1992 с Гърция 2004. Даже и без Михаел Лаудруп тогава имаха толкова класа във всички линии, че не знам...да не говорим че не биеха с по 1-0 като Гърция в система 6-3-1. Вкараха по 2 гола и на Холандия и на Германия на финала и в групите на Франция и играеха много приятен за окото футбол. Нищо общо с повърнята на Гърция от 2004г.
+++++++
Дания 92, макар и събрани по плажовете играеха бърз комбинативен футбол.
Малкия Лаудруп беше неудържим по десния фланг. Правеше един и същ финт и всеки път му връзваше. В ляво още го помня Флеминг Поулсен, направи ги правеше криви.
Така че не беше само стабилната защита и Шмайхел.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Поздравления на Франция. Сигурен съм че тоя мач го взимат с 5-0 и печелят световното в финала!
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Николас Теляфико вече чака на финала бившите си съотборници Зиеш и Мазрауи :)))
Да им пожелаем успех ;)))
Да им пожелаем успех ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Аз съм за Франция само щото не ми се гледа протоколен финал като миналогодишния :D но далеч не съм сигурен в успеха им. Ако не вкарат ранен гол не бих се изненадал да стане някой шок
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
kingofpop написа:Аз съм за Франция само щото не ми се гледа протоколен финал като миналогодишния :D но далеч не съм сигурен в успеха им. Ако не вкарат ранен гол не бих се изненадал да стане някой шок
Не знам, ако стане някой шок, да не стане тотален шок на финала :) Не е като да не се е случвало. А и Мароко на практика са си като домакини в Катар:)
-
В другата тема стана въпрос как щял да бъде спиран Мбапе. Ами то предишния мач не му чухме името, а то бяха едни закани едно чудо (влезе в кадър само когато направи оная смешна гримаса след пропуска на Кейн). Щом посредствените английски защитници успяха да го неутрализират, няма причина и Мароко да не намери начин, особено по начина по който играят цялото първенство с тази желязна отбрана.