СП 2022 (полуфинал): Аржентина - Хърватия - 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: СП 2022 (полуфинал): Аржентина - Хърватия, Вторник от 21:00
Аз, впрочем, бях пропуснал, че Аржентина до момента имат 100% успеваемост на полуфинали (4 от 4), така че Хърватия ще трябва да играят и срещу традициите.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- barca4ever
- Контакти:
Udoji90 написа:Аз, впрочем, бях пропуснал, че Аржентина до момента имат 100% успеваемост на полуфинали (4 от 4), така че Хърватия ще трябва да играят и срещу традициите.
5 oт 5 (1930, 1978, 1986, 1990 и 2014)
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
-
- Контакти:
Еми по всичко личи, че ще има финал Аржентина-Франция, което същност е най-добрият вариант за неутралния зрител. Многото положения пропуснати от Бразилия и Белгия просто не вярвам да се повторят и с Аржентина. Само Неймар и Лукаку имаха чистите положения, за да вкарат хеттрик на хърватите, но ги пропуснаха, а имаше доста положения и за други играчи. Става въпрос за липса на късмет за опонентите им до този момент и за огромен, чист късмет за Хърватска. Тук положението е веднъж стоманата за вода, два пъти и на третия...
Много жалко, че се прецака мегасблъсака с Бразилия! Сега ни очакавка един безинтересен и дори бих казал предрешена мач.
Много жалко, че се прецака мегасблъсака с Бразилия! Сега ни очакавка един безинтересен и дори бих казал предрешена мач.
Архентинците ми направиха изключително лошо впечатление в мача срещу Нидерландия с грубата си игра, симулациите, постоянните разправии със съдията, който на всичко отгоре очевадно ги подпираше (впрочем така беше и в мача срещу Полша с измислената дузпа, която им подариха) и им спести червени картони, както и с наглото си и провокативно поведение спрямо противника. Пожелавам успех на хърватите и се надявам отново да са на финала с Франция.
- Udoji90
- Контакти:
barca4ever написа:Udoji90 написа:Аз, впрочем, бях пропуснал, че Аржентина до момента имат 100% успеваемост на полуфинали (4 от 4), така че Хърватия ще трябва да играят и срещу традициите.
5 oт 5 (1930, 1978, 1986, 1990 и 2014)
1978 няма полуфинали, а втора групова фаза и след нея веднага мач за трето място и финал. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Vladislav написа:Не ми се вижда нормално да стигнеш до финал на СП с една единствена победа и то срещу Канада.
СП е маратон, в който често печели най-адаптивният, а не най-силният.
Мароко и Хърватия нямат загуба до този момент, което само по себе си говори красноречиво.
Както и други коментатори казаха, двата отбора имат ясна дефанзивна стратегия, не играят нито в глуха защита, нито тип опълчение.
В крайна сметка резултатите на Хърватия са:
0-0 с Мароко
4-1 с Канада
0-0 с Белгия
1-1 с Япония
0-0 с Бразилия
Да, изглеждат доста дефанзивно, но в крайна сметка Белгия и Бразилия да си бяха вкарали положенията, никой не им е виновен, още повече че имат повече индивидуална класа.
Хърватите си играят тяхната игра, може би могат и повече, но все пак понякога умереният риск върши работа.
Та, преди да се критикуват хървати и мароканци, нека първо да минем през половината от големците, които окапаха, някои си правеха и тънки сметки, но хитрата сврака...
Рационално погледнато Франция са може би единственият отбор, за който трудно можеш да кажеш лоша дума до момента на СП.
Аржентина с издънката срещу СА и простотията срещу Нидерландия изобщо, ама изобщо не вдъхват доверие.
Мароко и Хърватия са много по-стабилни от тях, предвид че ги напъваха отвсякъде, но удържаха фронта, пък и вратарите им са блестящи до момента.
Гаучосите три пъти ги притиснаха повече и четири пъти поддадоха.
Нямат средна линия те, това е големият им проблем, барабар с лабилния Скалони.
smoothc написа:Vladislav написа:Не ми се вижда нормално да стигнеш до финал на СП с една единствена победа и то срещу Канада.
Мароко и Хърватия са много по-стабилни от тях, предвид че ги напъваха отвсякъде, но удържаха фронта, пък и вратарите им са блестящи до момента.
Гаучосите три пъти ги притиснаха повече и четири пъти поддадоха.
Нямат средна линия те, това е големият им проблем, барабар с лабилния Скалони.
И все пак Хърватия да постигне още веднъж напълно същото звучи абсурдно. Да победят в редовното време е също странно. Но кой знае. Винаги има първи път.
Вие неразбрахте ли че при обяваването на катар за домакин изкуфелия дядка каза че това световно ще е като никое до момента и така и стана каква аржентина-франция бълнувате поне единия ще е аут със сигурност
Кога не световно сте видяли сауди арабия да обръща аржентина япония да обръща испания и германия тунис да бие франция коста рика с едно положение да бие япония камерун да бие бразилия мароко да отстрани испания и португалия хърватия да отстрани бразилия и тн и тва за има няма три седмици
-
Ами нали това е чара на футбола, стават най-голям брой изненади процентно на фона на другите спортове.
Барса и Лудогорец, але, алеее...