СП 2022: Австралия - Дания - 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: СП 2022: Австралия - Дания, Сряда от 17:00
Аз и двата ги дадох 1-2, ама два обрата вече ми се струва малко вероятно да станат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Ще е баси екшъна Аржентина да отидат на Франция. След това пък тези да кацнат на Англия!
miro_rz написа:Ще е баси екшъна Аржентина да отидат на Франция. След това пък тези да кацнат на Англия!
Не вярвам да изгубят от Полша.
Re: СП 2022: Австралия - Дания - 1:0 FT
Датчаните явно да си забравили обувките в Копенхаген и бяха с ботуши. Ужас, болят ме очите от този мач.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Тъпите датчани.... Аматьори..
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Симпатичен отбор са Австралия, но ще бъдат откровен аутсайдер на осминафиналите..

- Udoji90
- Контакти:
И аз така мисля. Това им беше таванът. Браво, че днес не позволиха да зависят от Франция, но в следващия мач ги виждам като аутсайдер срещу всеки от група С.
Колкото до Дания, голямо разочарование, а аз очаквах дори да спечелят групата и да стигнат минимум до 1/4-финал. След 3 приключили групи са най-сериозната отрицателна изненада сред отпадналите.
Колкото до Дания, голямо разочарование, а аз очаквах дори да спечелят групата и да стигнат минимум до 1/4-финал. След 3 приключили групи са най-сериозната отрицателна изненада сред отпадналите.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Не успях да гледам нищо днес но определено и двата резултата са изненадващи на австралия им гледах единствено първия мач и наистина недоумявам как тези дървета се класират вместо отбори като тунис и дания но нейсе
Предполагам всички се радваме, че Дания отпаднаха щото наистина беше кошмардно да се гледат на това първенство. Няма такава мъка просто. Те за 3 мача нямаха голово положение от игра завалиите. Щеше да е ужасно да ги гледаме още 1 мач....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Странно че при тях нищо не говореше за такъв резил преди това световно но си е изненада определено