СП 2022: Камерун - Сърбия - 3:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: СП 2022: Камерун - Сърбия, Понеделник от 12:00
Браво добър мач не съм очаквал чак по 3 гола да си вкарат мали малиии..
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Жалко за Камерун. Последен мач имат точно с Бразилия. А сърбите накрая драма с швейцарците ли точно им се случи. Това може да е ужасяваща драма. Но днес си изпуснаха иначе решения мач.
Хахахаха,първият мач който не гледам,егати трилъра.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Страхотен мач, познах, че ще е равен, но не бях близо до шестте гола, които видяхме. Много съм доволен от видяното, макар да имаше и сериозни грешки и пропуски на няколко футболисти, но като неутрален зрител със сигурност смятам този мач за най-интересен от началото на груповата фаза.
- Udoji90
- Контакти:
Камерун повече имаха нужда от победата. Евентуално Бразилия да се класират довечера и да им пуснат гювеч в последния кръг, но и това ме съмнява, така че по-скоро изгоряха. Сърбите вероятно (да видим първо втория мач за деня) ще държат нещата в свои ръце и при победа над Швейцария ще са втори, но и те изпуснаха питомното, защото ако днес бяха били (особено с 2 гола разлика) вероятно в последния мач и равен щеше да им стига.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
и двата отбора си заминават в тая група и мисля напълно заслужено
Жалко за сърбите. Изпуснаха си спечелен мач. Ама май като типични балканци се отпуснаха и позволиха да ги изравнят.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Жалко за сърбите. Изпуснаха си спечелен мач. Ама май като типични балканци се отпуснаха и позволиха да ги изравнят.
На сърболята 3-1 им беше идеален резултат и при минимална загуба на швейцарците от Бразилия щеше да им стига равен последния кръг. Тръгнаха да подобряват головата си разлика, защото може да получат случаен гол накрая. Е, получиха 2.
bubka написа:Жалко за сърбите. Изпуснаха си спечелен мач. Ама май като типични балканци се отпуснаха и позволиха да ги изравнят.
Глупаците се хвърлиха за 4-ти гол вместо да си затворят мача!