СП 2022: Англия - Иран - 6:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022: Англия - Иран, Понеделник от 15:00
Аз нямам против традиционното английско осиране да започне рано, но не мисля че иранците имат достатъчно класа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

1-2 на 0 за Англия
Иран ще са с 11 отзад, това е ясно.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
Аз пък залагам ,че САЩ ще са последни в групата.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Иран и С.Арабия ще са като домакини в Катар!
Може и да падне боНбата тук.
Може и да падне боНбата тук.
Дано Иран да победи коленичещите джендъри, които не спират да си прокарват извратената политика в спорта и не спират да се опитват да я налагат и на всички останали. Много са противни.
Сър Хари да ги ушие с една тройка
много си забавен, да не си русофил?
защо всички емигрират натам а не към прекрасния Иран, Саудитска или Раша?
Аврамов написа:2:0 за Иран с голове на Сардар Азмун!
много си забавен, да не си русофил?
Eminem написа:Дано Иран да победи коленичещите джендъри, които не спират да си прокарват извратената политика в спорта и не спират да се опитват да я налагат и на всички останали. Много са противни.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:Eminem написа:Дано Иран да победи коленичещите джендъри, които не спират да си прокарват извратената политика в спорта и не спират да се опитват да я налагат и на всички останали. Много са противни.
Това какво общо има с факта, че Англия и останалите западняци развалиха спорта, като постоянно и агресивно налагат идеологията си на всички държави по света чрез него? Защо толкова много държат да си наложат "ценностите" на Катар?
И за кои мигранти говориш? Ако е за тези, които си мисля - защото само на запад може държавата цял живот да те хрантути, а ти да не правиш нищо. И защото Европа ти угажда на всяка прищявка, колкото и да е неадекватна. Има и още, но все пак това е тема за футболен мач.
Последна промяна от Eminem на 21 ное 2022 10:38, променено общо 1 път.
- insaneboy1
- Контакти:
Eminem написа:Дано Иран да победи коленичещите джендъри, които не спират да си прокарват извратената политика в спорта и не спират да се опитват да я налагат и на всички останали. Много са противни.
Въобще не съм привърженик на Англия - ама извратена политика има държава, в която се случват такива неща - https://www.plovdiv24.bg/novini/mejduna ... at-1400318
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:Eminem написа:Дано Иран да победи коленичещите джендъри, които не спират да си прокарват извратената политика в спорта и не спират да се опитват да я налагат и на всички останали. Много са противни.
Въобще не съм привърженик на Англия - ама извратена политика има държава, в която се случват такива неща - https://www.plovdiv24.bg/novini/mejduna ... at-1400318
Дали политиката им е извратена, могат да го кажат само самите иранци. Те решават как да живеят в собствената им държава и западът няма моралното право да се меси и да си налага "ценностите". Така както и мюсюлманите нямат моралното право да си налагат идеологията на европейците.