СП 2022 (1/4-финал): Англия - Франция - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022 (1/4-финал): Англия - Франция - 1:2 FT
Хендерсън трябваше на полувремето да го изкарат...
Иначе съдията даде каквото може. Ако беше свирил оше 4 дузпи за англичаните, при 50 % успеваемост на Кейн, Англия щеше да бие с 3-2 :-)
Последна промяна от Perroquet на 10 дек 2022 23:23, променено общо 1 път.
Re: СП 2022 (1/4-финал): Англия - Франция, Събота от 21:00
1914.1902 написа:smoothc написа:Добър мач, в който по-хитрият отбор/мениджър спечели.
Саутгейт за пореден път се насра в голям мач.
Веднага след изравнителния гол трябваше да натисне мощно докато онези са още в шок, закъсня със смените, които трябваше да са и титуляри(визирам Рашко и Маунт), французите се успокоиха и накрая в типичен стил старото куче Жиру ги наказа.
За жалост Кейн се пречупи при втората дузпа, напрежението му дойде в повече.
Според мен трябваше Хендерсън като най-опитен да изпълни, но...
Дано Саутгейт още тази вечер хвърли оставка.
И според мен закъсня със схемите, Рашфорд трябваше да го пусне доста по-рано, в края вече нямаше пространства за него.
Аз и преди първенството казах, че само Саутгейт може да спре Англия по пътя към финала.
Има прекрасна широчина, но е прекалено страхлив и прагматичен особено в големите мачове.
Аз затова и не харесвам особено мениджъри бивши защитници и изобщо такива с дефанзивна закваска в ума си.
90% от тях и като мениджъри си остават такива - прагматични и безрискови.
Защо навсякъде пишат Жиру голмайстор, чист автогол на Магуайър си беше това
- Udoji90
- Контакти:
Между другото, и на мен ми се стори, че Магуайър си я вкара, въпреки че и Жиру я докосна леко преди това.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Re: СП 2022 (1/4-финал): Англия - Франция, Събота от 21:00
Udoji90 написа:smoothc написа:Добър мач, в който по-хитрият отбор/мениджър спечели.
Саутгейт за пореден път се насра в голям мач.
Веднага след изравнителния гол трябваше да натисне мощно докато онези са още в шок, закъсня със смените, които трябваше да са и титуляри(визирам Рашко и Маунт), французите се успокоиха и накрая в типичен стил старото куче Жиру ги наказа.
За жалост Кейн се пречупи при втората дузпа, напрежението му дойде в повече.
Според мен трябваше Хендерсън като най-опитен да изпълни, но...
Дано Саутгейт още тази вечер хвърли оставка.
Хендерсън вече беше сменен преди втората дузпа, така че нямаше как да е той. ;) Маунт според мен нищо не показа, с което да заслужи титулярно място. За Рашфорд съм по-съгласен. Или вместо Фоудън на левия фланг, или за сметка на Хендерсън, а Фоудън да играе пред Райс и Белингам. И разбира се върховната глупост да извади Сака точно след гола на Жиру, с което се простреля сам в крака. ;)
В суматохата съм пропуснал смяната му, но така или иначе Хари Кейн не издържа психически, и главно както се заформя като всеобщо мнение - Саутгейт с огромна вина за провала, поради грешните решения.
Мбапе като цяло беше по-тих от обикновеното, Уокър горе долу се справи или по-скоро Мбапе нямаше и много ден, леко и по-дефанзивни функции му бяха задали сякаш, но пак беше вид бонус за Англия, която не се възползва.
Кеф, още един гнусен отбор се махна. Въпреки това имат нелоши играчи, но Саутгейт тотално обърква състава. Не знам как може да държиш Рашфорд резерва, да вадиш Сака и да не вкараш накрая Трипиър най-малкото за такива свободни удари. Да се спасяват и да ходят да коленичат до другите, дето си закриваха устите.
Франция с тази тромава и глуповата защита може да берат ядове срещу Мароко. Не знам, сякаш има някаква карма - Испания, Португалия и Франция откровено си продадоха последните мачове в груповата фаза. Първите два отбора получиха своята карма, време е и за наперените франсета....
Франция с тази тромава и глуповата защита може да берат ядове срещу Мароко. Не знам, сякаш има някаква карма - Испания, Португалия и Франция откровено си продадоха последните мачове в груповата фаза. Първите два отбора получиха своята карма, време е и за наперените франсета....
Udoji90 написа:Между другото, и на мен ми се стори, че Магуайър си я вкара, въпреки че и Жиру я докосна леко преди това.
Това за формалности!
Мача е свършил, 2:1.
- Udoji90
- Контакти:
Естествено. Свършил е и съм доволен от резултата. 8-)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
За протокола - Рашфорд изпълни много добре прекия - свободен, но...
Щеше да е прекрасно отново в края да бяхме видели гол за 2:2, даже си помислих че може да опитат да повторят хитрината на Нидерландия от снощи.
Щеше да е прекрасно отново в края да бяхме видели гол за 2:2, даже си помислих че може да опитат да повторят хитрината на Нидерландия от снощи.