miro_rz написа:Тц, моя човек реве. Отново!
Мани, мани...
Вече трябва да залагам жената щото кучетата ми се свидят...!
:-)))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Тц, моя човек реве. Отново!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ihtiandar написа:Да 3-та дузпа и още 15на Мин. продължение..Пак казвам - Може да са измислили футбола. ,. но футбол не могат да играят.....
smoothc написа:Добър мач, в който по-хитрият отбор/мениджър спечели.
Саутгейт за пореден път се насра в голям мач.
Веднага след изравнителния гол трябваше да натисне мощно докато онези са още в шок, закъсня със смените, които трябваше да са и титуляри(визирам Рашко и Маунт), французите се успокоиха и накрая в типичен стил старото куче Жиру ги наказа.
За жалост Кейн се пречупи при втората дузпа, напрежението му дойде в повече.
Според мен трябваше Хендерсън като най-опитен да изпълни, но...
Дано Саутгейт още тази вечер хвърли оставка.
ugly bug написа:Udoji90 написа:Южната порта извади Сака, който им беше най-активният офанзивен играч, и острите им атаки секнаха. Да д*ха сега, като му е толкова акълът. ;)
Като цяло мисля че имаше по качествени хора на резервната скамейка които заслужаваха да са титуляри но за това ще го питат пресата на Острова, ... предполагам.
1914.1902 написа:ihtiandar написа:Да 3-та дузпа и още 15на Мин. продължение..Пак казвам - Може да са измислили футбола. ,. но футбол не могат да играят.....
И първенството им е най-гледано, защото не могат да играят сигурно.
Pichichi написа:plmar написа:Гризман симулацията, ше му викам вече.
Ще се радвам много да получиш такъв лакът във врата от Хари.
:-)
Симулант вика.

Булгаристанската публика е винаги за германци и англичани. Българите са англоговорящи / ниво А 1 :-) / . За кой да викат англофилските ибрици коментатори ? Виж ги че дори репортерите им във френската агитка говорят на френските фенове ... на английски. Това е положението как Пенке, дис ис дъ ситуейшън май френд !КАН написа:Какъв беше този английски ибрик , дето коментираше мача ?
smoothc написа:Добър мач, в който по-хитрият отбор/мениджър спечели.
Саутгейт за пореден път се насра в голям мач.
Веднага след изравнителния гол трябваше да натисне мощно докато онези са още в шок, закъсня със смените, които трябваше да са и титуляри(визирам Рашко и Маунт), французите се успокоиха и накрая в типичен стил старото куче Жиру ги наказа.
За жалост Кейн се пречупи при втората дузпа, напрежението му дойде в повече.
Според мен трябваше Хендерсън като най-опитен да изпълни, но...
Дано Саутгейт още тази вечер хвърли оставка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост