Очаква ни един непредвидим финал, два отбора с изравнени сили. Аржентина имат добре споен колектив, комбиниран с индивидуалните и лидерски качества на Меси, който е и изключително мотивиран да спечели световната титла. От другата страна Франция отново има добър и балансиран състав, който не доминира над съперниците си през целият двубой, а играе по-тактически и рационално. Прави ми впечатление играта на Гризман в защита, което е доста нехарактерно за него. Може да се каже, че играе най-добрите си мачове от години! На предходното световно Погба изгледаше като напълно различен играч спрямо показаното на клубно ниво. Дешан явно се справя със звездите си и успява да ги мотивира да покажат най-доброто от себе си на голямата сцена.
Колкото и рядко да се случва, ще съм за отбора на Франция. Бих отпразнувал световна титла на ''петлите'' по културен начин. Е, няма да паля автомобили и да унищожавам чужда собственост, но пък мога си пусна 3-та симфония на Сен-Санс и филмовата трилогия ''Три цвята''.
СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция, Неделя от 17:00
Франция: Лорис, Кунде, Варан, Упамекано, Т. Ернандес, Гризман, Чуамени, Рабио, Дембеле, Жиру, Мбапе
Аржентина: Мартинес, Молина, Ромеро, Отаменди, Акуня, Ди Мария, Де Паул, Фернандес, Мак Алистър, Меси, Алварес
Аржентина: Мартинес, Молина, Ромеро, Отаменди, Акуня, Ди Мария, Де Паул, Фернандес, Мак Алистър, Меси, Алварес
ihtiandar написа:Аз не мисля , че защитата на Франция е слаба - Конате е може би най-добрият защитник с голямо бъдеще.И не е незслужено Франция да стане св. щампион ОТНОВО..Играят най - добрият и БЕЗАПЕЛАЦИОН футбол , за разлика от краварите.
Слаба, е и то доста. Всеки мач допускат зверски много положения. С Англия ония имаха поне 6-7 100 % ви. Иначе Конате не е лош, но е малко прехвален. Сигурно защото е играч на Ливърпул де. Не бих се учудил, ако играе днес, Меси да счупи и неговия кръст
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Ди Мария ? това не знам добре ли е или зле
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
За разлика от предния финал, този път ще съм за французите. Бутането, дузпите и опитите Меси да се изкара някакъв светец от началото на кариерата му ми идват в повече.
Нека по добрия да победи, да стане шоу и да има поне 3 гола.
Толкова се палите за някакви чужди нац. отбори.....
Толкова се палите за някакви чужди нац. отбори.....
Таляфико заменя Акуня на левия бек за Аржентина в последния момент.
1914.1902 написа:https://sportal.bg/news-2022121709194159031 :D
То тогава трябва да има сериозно ограничение на съдиите на всички мачове, ако ще се връщаме към исторически събития.
Не е историческо, скоро беше.
По традиция съм за европейския отбор. Второ - винаги против Франция. На финала и двете условия съвпадат. Следователно - мощно за Аржентина.
Bernaleo написа:Франция: Лорис, Кунде, Варан, Упамекано, Т. Ернандес, Гризман, Чуамени, Рабио, Дембеле, Жиру, Мбапе
С този състав няма как Франция да победи.