СП 2022 (1/4-финал): Мароко - Португалия - 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: СП 2022 (1/4-финал): Мароко - Португалия - 1:0 FT
Алах акбар :)
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
-
- Контакти:
drvasko98 написа:ChuckNorris написа:Очертават се двата най-тъпи полуфинали в историята на световни първенства.
По-тъпи от Бразилия Швеция и Италия България ли?
Със сигурност.
drvasko98 написа:ChuckNorris написа:Очертават се двата най-тъпи полуфинали в историята на световни първенства.
И в четирите отбора имаше играчи от световна величина, някои недостигнати все още.
-
- Контакти:
Това ,че отборите ,които подкрепяте не са на полуфинал ,не право полуфиналите тъпи.Мароко ще излезе да пише история и мотивирани на 100% в полуфинала, те няма какво да губят,Аржентина пък далеч не съм сигурен, че ще мине леко през Хърватия, щото те и Бразилия щяха да ги бият с 5:0.Според мен ще са интересни мачове.
КАУЗА КОЛЕЖА!
Хърватия-Мароко на финал звучи супер.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
NOMER14 написа:drvasko98 написа:ChuckNorris написа:Очертават се двата най-тъпи полуфинали в историята на световни първенства.
И в четирите отбора имаше играчи от световна величина, някои недостигнати все още.
Факт, но мачовете бяха тъпи, както и финала
botevplovdiveoe написа:Това ,че отборите ,които подкрепяте не са на полуфинал ,не право полуфиналите тъпи.Мароко ще излезе да пише история и мотивирани на 100% в полуфинала, те няма какво да губят,Аржентина пък далеч не съм сигурен, че ще мине леко през Хърватия, щото те и Бразилия щяха да ги бият с 5:0.Според мен ще са интересни мачове.
Няма нищо общо с това кои отбори подкрепяме. Никой не иска да гледа отбори, които играят с 11 човека отзад или нямат точен удар 117 минути като вчера Хърватите. Аз бях за Португалия, въпреки че не харесвам Роналдо, само щото исках да избегна двата най-скучни полуфинала в историята, ама квото такова :D живи и здрави
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Бразилия и Швеция направиха големи мачове и в групата и на 1/2 финала, ние играхме открит атакуващ футбол, италианците бяха на висота с изключение на Нигерия през цялото първенство. Не знам кое ти е било тъпо а във всички отбори имаше играчи от световна величина
drvasko98 написа:NOMER14 написа:drvasko98 написа:ChuckNorris написа:Очертават се двата най-тъпи полуфинали в историята на световни първенства.
Факт, но мачовете бяха тъпи, както и финала
Тъпи, щото италианците бяха гроги, а Баджо реши рано-рано първия мач.
Бахти тъпото първенство! Тези диваци провалиха две дербита с антифутбола си, а техният полуфинал ще бъде сред най-скучните в цялата история.
И днес ще има кандидат студентски изпити из цяла Европа.
И днес ще има кандидат студентски изпити из цяла Европа.