Всекидневна

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Всекидневна

Мнениеот 1914.1902 » 13 ное 2022 23:30

botevplovdiveoe написа:Знае ли се дали ще има списания каквито имаше преди,като гид за Световното , с програма,стадиони,отбори и тн?

18 ноември - Телеграф Мач

19 ноември - Тема Спорт

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 ное 2022 16:37

Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 ное 2022 16:46

Така като гледам първите 5-6 мача спокойно могат да се пропуснат ;ддд. Ебаси и Световното. Първият мач, който ми буди интерес е Мексико-Полша чак във вторник.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 ное 2022 16:52

Че какво му е на Сенегал - Нидерландия в понеделник? :)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 14 ное 2022 18:36

В Англия трябваше да си е световното това лято ама Платини го продаде на Арабите
Италия ги няма, контузени колкото искаш, след световното още заради претоварването, ама кво да правим сега дай да не го гледаме:))
На наща суперефбетлига няма да повлияе. Далееече сме. Големите да се оправят. Вземат по една шапка пари. Ние ще си гледаме на биричка с мезе и готово
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 14 ное 2022 19:16

Alexx написа:
pill написа:Стърлинг и Грилиш са по-зле от Магуайър. В крайна сметка на англичаните проблема си остава Саутгейт. Средняшки треньор е и трябва да води отбор в Чемпиъншип, не националния. Това стана ясно на Евро финала миналата година.

Идиотска работа. Не викна играчи играещи в Рома и Милан, но викна футболисти от Улвс и Лийдс. Единствената причина май да викне Белингам е,че е голям талант и англичаните нямат друг такъв халф.

Моуриньо го оплю, че е расист, но според мен просто си изгражда отбора на база "Висша лига", което е пълна тъпотия, но както казахме - средняшки треньор с прости разбирания.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 ное 2022 23:05

bubka написа:Така като гледам първите 5-6 мача спокойно могат да се пропуснат ;ддд. Ебаси и Световното. Първият мач, който ми буди интерес е Мексико-Полша чак във вторник.

Глупости. Много са си интересни групите, поне за мен де. Дори и Англия-Иран ще ми е интересен, знаейки че Иран ще играят с 11 отзад дали и как ония ще ги пробият. Помня с каква мъка Аржентина ги биха 2014 в 90 + с гола на Меси :D

П.П. Засега Очаквам Сенегал, Полша и Сърбия да се класират за сметка на Еквадор, Мексико и Швейцария. Дания да спечели групата и Германия да изнасили Испания в прекия двубой. И разбира се шампионът ще е от Южна Америка. А групата на Белгия ми е най-интересна. Ще има драми там, Канада и Мароко никак не са лоши, а Белгия и Хърватия ми изглеждат бая изчерпани и очаквам единия да отпадне.

Още не съм сигурен кой измежду Бразилия и Аржентина ще носи парата :D

Изображение

Изображение
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 ное 2022 00:00

Е на тебе ще ти е интерсно това световно !:)
И аз мисля,че Аржентина ще спечели, но 6.50 ми малеят.По-скоро ще се ориентирам към урусите.
Евала за залога така се праи:)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 ное 2022 01:01

То по-скоро залогът ми е срещу европейските отбори. Не мога да си представя някой от тях да стане шампион. Само Франция имат нужната класа, но те имат много проблеми, звучи ми невъзможно. Едно е да играеш с Канте и Погба в топ форма, друго е с Чуамени, Верету и Камавинга, които никога не са играли на такъв форум. Да не говорим, че Бензо и Варан в последните 2 месеца имат по 2 мача и сигурно още са контузени, а ще играят. Дания да спечели групата на 3.75 направо е грехота да не се играе.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 15 ное 2022 11:09

Ponko написа:Това ще е най-убитото световно!

това ще е последното що годе нормално световно. На следващото с 48 отбора ще е позорно. Всякакви, по принцип не класиращи се слабаци, ще участват
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Върни се в “World Cup 2022”