СП 2022 (1/8-финал): Япония - Хърватия - 1:1 FT (1:3 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: СП 2022 (1/8-финал): Япония - Хърватия, Понеделник от 17:00

Мнениеот miro_rz » 05 дек 2022 09:50

1:0 за брачедите!
Изображение

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 05 дек 2022 10:53

insaneboy1 написа:
matador1 написа:Лесна победа за Хърватия. Япония беше класирана с усилията на сметкаджиите от Испания, леко побутване от съдията с нередовен, но зачетен, гол и глупостта на Германия в първия мач. Това е най-малко заслужиялият да се класира отбор в турнира след груповата фаза. 0-2 и пестене на сили с прецъкване от хърватите.

Значи на Германия било глупост, ама на Испания сметкаджийство.

Да. При това е ясно. Не виждам какво те учудва. Германия направи не една глупост в мача с Япония. Испания си игра за загуба. Мазна иберийска схемичка. Същата направиха и Португалия.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 05 дек 2022 12:12

В този мач не бих се учудил, ако има продължения и дузпи и самураите продължат на четвъртфинал.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 дек 2022 12:24

И двата отбора са ми симпатични. Който и да продължи ще му стискам палци по-нататък. Малко повече се надявам това да е Хърватия, защото отборът има по-голям потенциал, радва с играта си, показва развитие и може да остави забележителна следа в турнира. Очакванията ми обаче са за относително равностоен сблъсък, много голове и 1 попадение повече за победителя. Не бих отказал повторение на финала и дори вероятността за това ми изглежда немалка.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 05 дек 2022 12:39

matador1 написа:Лесна победа за Хърватия. Япония беше класирана с усилията на сметкаджиите от Испания, леко побутване от съдията с нередовен, но зачетен, гол и глупостта на Германия в първия мач. Това е най-малко заслужиялият да се класира отбор в турнира след груповата фаза. 0-2 и пестене на сили с прецъкване от хърватите.

Защо да е бил нередовен вторият гол ?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 дек 2022 12:54

Аз пък мисля, че ще е лесна победа, но за Япония! Млад и страшно енергичен отбор, който бяга много. Хърватия може да има Модрич, но има и куп пенсионери, вкл. и самия Модрич и този сгъстен цикъл започна да им идва нанагорно. Белгия в последния мач ги надигра тотално, а второто полувреме Хърватия едва ходеха по терена.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 дек 2022 13:22

rmfan5 написа:Защо да е бил нередовен вторият гол ?

Щото някои хора не правят разлика между пълен обем на топката и частта, която докосва тревата. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 05 дек 2022 14:02

Udoji90 написа:
rmfan5 написа:Защо да е бил нередовен вторият гол ?

Щото някои хора не правят разлика между пълен обем на топката и частта, която докосва тревата. ;)

По време на мача ок, и аз след първото повторение си казах че това е нереален подарък, но после излезнаха и снимки, сензорите в топката и т.н така че да се твърди още че е нередовен не е много сериозно.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 дек 2022 14:17

На същото мнение съм.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 05 дек 2022 14:51

Някои хора ми е интересно наистина ли не знаят, какво означава топката да излезе с пълен обем или се правят на ударени и още ронят сълзи по джендър отбора. Германия е велика футболна сила, няма спор, но слезте малко на земята. Напълно редовен гол за Япония.
Колкото до твърденията, че испанците, португалците или бразилците умишлено са загубили... Нормално е, като вече са се класирали (или са на 99% класирани) в последния мач да не се напъват много и да обиграват резервите си, вместо да рискуват здравето и да изразходват силите на важните си футболисти. Напълно логично и правилно е.
И на Испания какъв им е смисъла да "избягат" умишлено от Бразилия, като по този начин пък отиват с Португалия на 1/4 и с Франция/Англия на полуфинал, което не е по-добре? Немците да си бяха вкарали положенията срещу Япония или тези срещу Испания и нямаше да зависят от никого, сами са си виновни. Никой не им е длъжен да се напряга в безмислени мачове заради тях (защото каквото и да си говорим, Коста Рика да бие Германия звучеше нереално) и да рискува здравето на основните си футболисти за да ги класира. И без това за Германия футболът на това световно беше на заден план, основната им цел беше да се опитват да си налагат гнусната LGBT повърня. Познавам доста хора, които им бяха фенове/симпатизанти и се отказаха от тях заради това.

Колкото до Япония - Хърватия. Абсолютно непредвидим мач. Жълтурите са доста бързи, направиха страхотни мачове срещу топ отбори и на това и на предишното първенство. Хърватите пък макар и дърти, са си все още класен отбор. Лично аз залагам за японците, тъй като миналата година отпаднаха в тази фаза на турнира, въпреки, че не го заслужаваха и този път съдбата ще е на тяхна страна. Залагам на тяхна победа с гол разлика или дузпи.

Върни се в “World Cup 2022”