СП 2022: Германия - Япония - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022: Германия - Япония, Сряда от 15:00
Явно Ханзи има топки, Кимих, Мусиала, Гюндо и Мюлер в каре, аз поне повече не мога да искам.

И аз мисля че е над 2.5 и победа за Германия.
Ей, не млъкна тоя олигофрен.
Японците отчайващо слаби засега, нито пресират, нито атакуват, че и в защита са зле. Очаквах повече от тях, защо Минамино е резерва ?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Второто го играем умната, и нещата заспиват. За старт, на никой не му трябват 6:2 или 4:1, и за 1:0 са три точки.
-
- Контакти:
Aз не гледам мача но не очаквам нищо от Германия на това световно с оглед мачовете им последната година
Да не стане като оня ден с Аржентина....Майтап.Ако чете някой коментатор - по БНТ 1 коментаторът казва САМО фамилиите От 20на години нашите казват и двете имена,незнайно защо.Това се прави само ако има 2ма с еднакви фамилии.
Последна промяна от ihtiandar на 23 ное 2022 16:14, променено общо 1 път.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?