СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Мнениеот kingofpop » 19 дек 2022 22:17

Drunken_Master написа:
Odessit написа:Съдията направи всичко възможно, за да попречи на Аржентина да стане световен шампион, но този път футболните богове и особено бог Меси бяха на друго мнение.

:ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД

Обаче колко си хитър и как коментираш само избразни от теб ситуации :D :О как пък нито веднъж не те видяхме да коментираш когато Аржентина е ощетена :О интересно

Тва ми напомня на ония дето викаха, че съдията е помогнала на Барса срещу Интер 2010, нищо че за двата мача общо ни отмениха 2 чисти гола и не дадоха една дузпа :D :D скандално
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 дек 2022 22:21

kingofpop написа:
Drunken_Master написа:
Odessit написа:Съдията направи всичко възможно, за да попречи на Аржентина да стане световен шампион, но този път футболните богове и особено бог Меси бяха на друго мнение.

:ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД

Обаче колко си хитър и как коментираш само избразни от теб ситуации :D :О как пък нито веднъж не те видяхме да коментираш когато Аржентина е ощетена :О интересно

Тва ми напомня на ония дето викаха, че съдията е помогнала на Барса срещу Интер 2010, нищо че за двата мача общо ни отмениха 2 чисти гола и не дадоха една дузпа :D :D скандално

Брато, кое не разбра, по дяволите ? Имаше ли дузпа срещу Ди Мария ? Естествено, че не... Поредният мач на Аржентина, който започва с 1:0 още от съблекалнята след поредната лесна дузпичка за твоят любимец Меси. Оттам нататък цялата стратегия на Дешан отива на майната си, затова и тръгнаха през глава да изравняват и получиха втори гол, понеже защитата беше оголена. Кво има да се коментира повече !? Най-нагласеното световно първенство евър... Седем срещи и пет дузпи !? Баси жалката история !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 дек 2022 22:24

Абе ти си уникален, продължаваш да коментираш само дузпата на Ди МАРИЯ ????? престани да повтаряш само едно и също като папагал. Попитах те 10 пъти защо не коментираш отменения гол срещу Арабите или играта с ръка на Упамекано или 11 те минути продължение срещу Холандия ? чакам коментара ти за всяка от тези ситуации :D само недей пак да пишеш за дузпата на Ди Мария, че ще си помисля, че си бавноразвиващ се с извинение.

П.П Меси ми е всичко друго, но не и любимец :D дори и по този казус си напълно заблуден
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 дек 2022 22:27

Ние коментираме финала, ве ?! Кво да коментирам някаква ситуация срещу Арабите и Холандия... Общо-взето, да коментираме това, което ви е най-удобно на вас. Ай...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 дек 2022 22:28

Някои реторично питат какво щеше да стане, ако съдията не бе дал дузпа за Аржентина в 23-тата минута...
Ами до десет минути гаучосите щяха да си заработят нова. Дали тази или по-късна негрите щяха да направят нова или две.
Букитата не бъркат - още в 10-ата минута при стартирали почти равни коефициенти последните станаха 2,1 към 3,4 в редовното време.
Запомнете: за да получиш дузпа, трябва повечко да влизаш в чуждото наказателно поле.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 дек 2022 22:28

Жалък си

Потребителски аватар
mozak
Контакти:

Мнениеот mozak » 19 дек 2022 22:29

kingofpop написа: ... или играта с ръка на Упамекано
П.П Меси ми е всичко друго, но не и любимец :D дори и по този казус си напълно заблуден

Погледнато от друг ъгъл, няма игра с ръка. Май е по - добре да вярваме на съдията и ВАР.
https://twitter.com/i/status/1604845787829383171
Непротивоконституционствувателствувайте
Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis
Donaudampfschiffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft
Kindercarnavalsoptochtvoorbereidingswerkzaamheden

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 дек 2022 22:30

mozak написа:

Погледнато от друг ъгъл, няма игра с ръка. Май е по - добре да вярваме на съдията и ВАР.

Повторенията показаха друго, нищо общо с това скалъпено гифче :D Не е нужно да си много умен, за да се сетиш, че всеки може да си го преработи както иска. Поне като ще коментираш моето мнение се отзови и за другите 2 ситуации, които съм изброил ?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 дек 2022 22:36

Леле, злоба към Меси. Това трябва да е страхотен довод да мисля че съдията е подпрял Аржентина в изкл. важен момент от финала. Другият довод със "заслужаването" е от същото ниво. Колкото и хора да питам кой е заслужавал да победи м/у Англия и Франция какво ще промени в едно грешно според мен и според огромен процент гледали мача (всички озлобени с/у Меси :-)..само какъв довод) ? Може би ако Англия беше на финала това щеше да е повече дузпа? Или щеше да даде решение на големия проблем че не винаги този който заслужава според собствените му фенове печели? М/у заслужаването и вкарването на редовни голове и стигане до победа разликата е огромна! Франция не заслужавали да бият Англия и за това трябва да приемат всяко решение на съдиите. Тия негри какво искат те не заслужаваха да са на финала!
:-)

Потребителски аватар
mozak
Контакти:

Мнениеот mozak » 19 дек 2022 22:37

kingofpop написа:
mozak написа:

Повторенията показаха друго, нищо общо с това скалъпено гифче :D Не е нужно да си много умен, за да се сетиш, че всеки може да си го преработи както иска. Поне като ще коментираш моето мнение се отзови и за другите 2 ситуации, които съм изброил ?

Те и Аржентинците не протестираха за игра с ръка на Упемекано.
Аз съм от онези, които намразиха французите след полуфинала от САЩ.
За мен щеше да е по - голям кеф ако бяха паднали с наистина измислена дузпа.
Непротивоконституционствувателствувайте
Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis
Donaudampfschiffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft
Kindercarnavalsoptochtvoorbereidingswerkzaamheden

Върни се в “World Cup 2022”