СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Highlander
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Мнениеот Highlander » 19 дек 2022 14:15

ViscaBarca написа:Тази световна титла до такава степен ви бръкна в дупките, че ще ви държи влага още дълго време (да не кажа цял живот)! И копче вече не можете да кажете срещу Меси! Остава ви утехата, че ще повтаряте като папагали една лъжа, в която и вие самите не вярвате, което е още по-готиното и във всеки един спор относно най-великия, ще ставате за смях! Това е! А можеше да се отървете като просто бяхте признали превъзходството на Аржентина по време на целия турнир!

Вярвай в каквото искаш. Никой не може да ти промени мнението, както и ти те можеш да промениш мнението на другите.
Какъвто отбора и футболистите, такива и феновете.
А Меси се видя що за стока е. Всеки знае, че е джудже по природа. Вече се разбра, че е джудже и по душа.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 19 дек 2022 14:21

CSKA 78 написа:ПП В 118-тата минута на продълженията - съдията "видя" още една дузпа за изцяло негърския отбор! Дузпа, която 99% от съдиите не биха я свирили, особено в края на продълженията!

Това в 118 мин. е повече дузпа отколкото петте на Аржентина взети заедно. Не се излагай!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 дек 2022 14:23

bubka написа:
ChuckNorris написа:
bubka написа:Какво добро първенство - първенството беше тотал щета откъм футбол и перфектно откъм организация. Досега не съм виждал вкупом толкова на брой безлични и слаби отбори да излизат от групите - Австралия, САЩ, Полша, Южна Корея и никой от тях не се противопостави дори и малко на фаворитите. През 2014 например излязоха САЩ, Алжир и Коста Рика, но първите два играха продължения и едва не отстраниха Белгия и Германия, а Коста Рика стигна четвъртфинал. Сега имаше всичко на всичко 2-3 здрави мача общо. Просто ви заслепява емоцията от изминалия двубой и я прехвърляте върху цялото първенство.

Най-доброто и точно мнение в цялата тема! Евала!
Поздравявам те!
А нека си представим какво ще представлява от тук нататък с 48 отбора?

Да, ще бъде мазало. Теоретично е възможна група от типа - Армения, Нова Зеландия, Виетнам и Судан ;д.

Да разбираме, че нас пак ни няма, дори при такива "голтаци" :D
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 19 дек 2022 14:23

Помните ли Жоаел Киньо през 1994г. Този който заради отмъщение, че бихме неговата Франция ни лиши от възможността да отидем може би на финал. Защото това беше възможността. А защо не? Нима аз като българин да нямам право да искам България да стане световен шампион, а всяко въшливо франсе да смята, че тя им принадлежи по право. Като при това повечето от тях са по тъпи от мен. От тогава не мога да понасям Франция. И те ни мразят и в червата. Всеки българин който ги подкрепя е национален предател дори само заради онзи съдия. За това за мен няма значение как Аржентина е спечелила снощи. Дори Меси да беше хвърлил три пъти топката с ръка в мрежата като онзи от Любимец 13 и да ги бяха зачели, щях да се кефя. Това е. Важното да не е Франция. И съм сигурен, че и хърватите мислят така. Знаете защо. Точка. Все ми е тая кой какво пише. Нали франсетата гризнаха дръвцето!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 дек 2022 14:28

СВОБОДЕН написа:Всеки българин който ги подкрепя е национален предател дори само заради онзи съдия.

Направо е епидемия... :ДДДДДДД
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 дек 2022 14:35

То и вратарите скачаха накъдето си искат и не бяха с двата крака на линията... правилника се чете като дявола евангелието.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 19 дек 2022 14:47

Drunken_Master написа:
СВОБОДЕН написа:Всеки българин който ги подкрепя е национален предател дори само заради онзи съдия.

Направо е епидемия... :ДДДДДДД

За нас беше полуфинал и не можеше две дузпи. За Франция на финала може значи!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 19 дек 2022 14:47

Highlander написа:
ViscaBarca написа:Тази световна титла до такава степен ви бръкна в дупките, че ще ви държи влага още дълго време (да не кажа цял живот)! И копче вече не можете да кажете срещу Меси! Остава ви утехата, че ще повтаряте като папагали една лъжа, в която и вие самите не вярвате, което е още по-готиното и във всеки един спор относно най-великия, ще ставате за смях! Това е! А можеше да се отървете като просто бяхте признали превъзходството на Аржентина по време на целия турнир!

Вярвай в каквото искаш. Никой не може да ти промени мнението, както и ти те можеш да промениш мнението на другите.
Какъвто отбора и футболистите, такива и феновете.
А Меси се видя що за стока е. Всеки знае, че е джудже по природа. Вече се разбра, че е джудже и по душа.

Напълно съм съгласен. "Бяло-сините" палячовци са най-жалкият и смешен "световен шампион" в историята на футбола, като такова бутане от мафията ФИФА и недостойно поведение на терена и извън него аз не съм виждал досега. Откровено казано съжалявам, че гледах и един мач от този цирк наречен "световно първенство".

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 19 дек 2022 15:00

Русия ни спря газа, ама от тая тема може да захраниш цялата страна. Кеф, кеф. Мед ми капе като чета пяната, която излиза от устата на някои индивиди.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Върни се в “World Cup 2022”