Dakata_1912 написа:Ozzimozzi написа:matador1 написа:Dakata_1912 написа:Ozzimozzi написа:Най-добият и спиращ дъха финал на СП, който съм гледал. Респект и за двата отбора. Меси имаше всички в индивидуален план, а сега поведе Аржентина и спечели и най-голямото отборно отличие. Велик!
И аз така смятам, най-добрия мач, който съм гледал ever! Това дали Меси е най-великия, всеки си го определя за себе си. Но пичове такъв мач на финал на световно- wtf. Голямо евала и двата отбора и на съдията, че ако го свиреше бг съдия, вар щеше да има 30 минути поне :)
Чак толкова? Просто сте млади.
Колко да сме млади? Кой е финала, който ти си гледал и бие този по драматизъм?
:)
Гледам финали на световни от САЩ 94, такъв мач не е имало, отделно съм гледал на запис всички останали финали, когато още ме е нямало на света- такъв мач като тоя няма. По драма ми беше само с тирето 3:3 за купата полуфинала, ама тва си беше драма само за двата отбора :)))
За супер драматични се водят ФРГ-Унгария и ФРГ-Холандия, но и двата не съм ги гледал, а и не вярвам да се доближат по съспенс до днешния. Тези от 1990г. насам,които съм гледал, определено това е най-драматичния финал, който слага в малкия си джоб останалите.