СП 2022: Сърбия - Швейцария - 2:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: СП 2022: Сърбия - Швейцария - 2:3 FT
Мачът беше интересен до гола на Фройлер. След него сърбите така и нямаха отговор. Очаквано за мен отново си заминават рано.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
И за мен напълно очаквано не може с подобна защита да искаш нещо на световен форум
Заслужена победа на албанците.Сърбите са безобразни в защита и днес и срещу Камерун.
Като безпристрастен, ми се искаше накрая да беше станало или 3:3 за Камерун, или 4:2 за Швейцария и сметките на испанците да излезнат криви. Просто да има драма да е по-интересно.
Като безпристрастен, ми се искаше накрая да беше станало или 3:3 за Камерун, или 4:2 за Швейцария и сметките на испанците да излезнат криви. Просто да има драма да е по-интересно.
Сърбите са силен отбор, много добре са физически и имат силни единици. Но нямат такъв футболист, който например в средата на терена да се спре, да се огледа и да завърти глезена, да чете играта... Или пък такъв, който да тръгне и да остави зад гърба си двама-трима, или просто да елиминира противник само с движение с тяло. Липсва им много играч като Модрич. От липсата на класа в халфовата линия идват проблемите и на защитата, и на нападението, въпреки че класните им нападатели донякъде компенсират това. Също и отново малоумната схема 5-3-2/3-5-2, която няма как да донесе успех и заради нея играчи като Тадич и Милинкович-Савич губят от потенциала си.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
veni__85 написа:Заслужена победа на албанците.Сърбите са безобразни в защита и днес и срещу Камерун.
Чак пък "албанците", снощи имаше само двама души с албански произход на терена.