СП 2022: Испания - Германия - 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Re: СП 2022: Испания - Германия - 1:1 FT

Мнениеот locke » 29 ное 2022 13:09

bubka написа:
Само, че голяма част от приличните европейски отбори няма да ги има, защото Европа ще получи допълнително малко квоти, за сметка на туземски отбори. И накрая ще има група примерно Коста Рика, Судан, Виетнам и Нова Зеландия ;д.

тъй като търсим 16 отбора, моето очакване е за 9 от Европа, по 2 от Ю Америка и Африка и по един от Северна Америка, Азия и Океания. Другото ще е трагично

doktora25 написа:Значи ето горе долу как щяха да изглеждат групите при сегашните квалификации и жребий и формата избран за 2026. Трета урна съм я допълнил с отбори, загубили финалните плейофи или са подгласници в съответните зони.

Ирак, Конго - ужас докторе. Мисля че това са 16-те които бяха най близо до класиране по зони:
Scotland
Italy
Sweden
Turkey
Slovakia
North Macedonia
Ukraine
Austria
Czech Republic

Peru
Colombia
Chile

Mali
Algeria

OAE

New Zealand

От Северна Америка не съм добавил никой че и без това са 4 сега
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 ное 2022 13:45

Форматът е ясен:

Азия - 8+плейоф
Африка - 9+плейоф
Южна Америка - 6+плейоф
Северна Америка - 6+плейоф
Океания - 1+плейоф
Европа - точно 16.

Включил съм 9 от Азия, 9 от Африка, 7 от Южна Америка, 6 от Северна и 1 от Океания, т.е. азиатският и южноамериканският да си спечелят междуконтиненталните плейофи. В Африка бяха 5 финални плейофа, от които избрах 4, Мали беше петият, можех него да взема вместо Конго, но е почти същото. Мали, Соломонови острови и Салвадор биха били отборите загубили междуконтиненталните плейофи. Всъщност за Северна Америка са предвидени 2 плейофа, но вторият ще е по някакъв начин свързан с това дали домакините са се класирали, понеже ще минават през квалификации. Може би това ще е трайна тенденция, защото следващите няколко световни ги подготвят в кандидатури с повече домакини. От гледна точка на отчитане на домакинския фактор затова съм избрал победа на азиатския отбор вместо на африканския примерно. От европейските включих трите изгубили финалните битки. Идеята на ФИФА е да няма повече от 1 европейски отбор в група, което е основното което не ми харесва. Всичко това е хипотетично, за да демонстрира какво да очакваме от следващите.
Последна промяна от doktora25 на 29 ное 2022 14:07, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 29 ное 2022 14:05

doktora25 написа:Форматът е ясен:

Азия - 8+плейоф
Африка - 9+плейоф

това е абсурдно, имаш ли източник на инфото?
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 ное 2022 14:08

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “World Cup 2022”