СП 2022: Бразилия - Сърбия - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022: Бразилия - Сърбия - 2:0 FT
Сърбия са много далеч от топ отбор но истината е че Бразилия наистина показа футбол особено второто полувреме и дори при 0-0 беше ясно че гола се печеше за мен от показаното след първите мачове Бразилия и Испания играят по начина по който от всяка ситуация може да създадат гол но за разлика от бразилците не съм сигурен какво ще покаже в защита Испания защото Коста Рика мина няколко пъти центъра.
- paceto
- Контакти:
Добре завърши този първи кръг с победа, а не някой скучен мач.
От утре почват вторите мачове.
От утре почват вторите мачове.
-
- Контакти:
Гледах няколко мача на сърбите в квалификациите и нямаха нищо общо с днес,не знам дали им е спаднала формата или просто Бразилия са си доста силни,ще видим занапред.Реално към момента селесао ми харесаха най-много, Испания,Англия и Франция също впечатлиха с победи,но срещу посредствени отбори,а сърбите не бих нарекъл такъв.
КАУЗА КОЛЕЖА!
Появиха се слухове за контузия на Неймар, ще е много гадно ако е сериозно....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
Последните 2 Мондиала - 2014 и 2018 Бразилия бяха жалки. Загърбиха корените си, за да приличат на европейци. Бяха напълнили съставите си с всякакви дървари - света никога не беше виждал бразилски дървари, но и това видя, а футболисти като Роналдиньо и Кака бяха отсвирвани. Сега виждам промяна, т.е. връщане към корените и сътоветно всичко се нарежда много добре за Бразилия.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- KOPScousers
- Контакти:
Re: СП 2022: Бразилия - Сърбия, Четвъртък от 21:00
paceto написа:Не мога да повярвам, че Бразилия се озорва срещу Сърбия.
Аз мога. Вчера с компанията, с която гледахме мача, го коментирахме точно това. Тези здрави, снажни момчета от тима на Сърбия са естествената контра на всичко, което представлява Бразилия и като цяло южноамериканския футбол. Цяло чудо е, че този мач излезе Под 3,5 картона и един приятел го хвана. За мен Бразилия ще спечели още по-категорично следващите си 2 мача и ще излезе 3 от 3.
ПП. Сега видях резервния отбор на Бразилия от вчера, който струва "само" 530 млн. евро. Ако не друго, то кариоките със сигурност са с най-широкия състав на това първенство и са пълни с равностойни футболисти на всеки пост.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Силен мач на селесао, с пълен контрол на играта, беше въпрос на време да си вкарат гола или головете, при това срещу дърварски отбор от тополи.
Ще ги видим нататък, когато срещу себе ще имат не по-малко техничен отбор, добре подреден и със силни физически футболисти.
До тук изглеждат застрашително, но аз помня и едни други първенства когато радваха така и за съжаление после отпадаха. Нищо, така радват, не като предишните дразнещи обори от ботушари, сега само Фред е такъв.
Ще ги видим нататък, когато срещу себе ще имат не по-малко техничен отбор, добре подреден и със силни физически футболисти.
До тук изглеждат застрашително, но аз помня и едни други първенства когато радваха така и за съжаление после отпадаха. Нищо, така радват, не като предишните дразнещи обори от ботушари, сега само Фред е такъв.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Добро постижение за Бразилия че спечелиха с Неймар и Тиаго в състава :Д
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:Добро постижение за Бразилия че спечелиха с Неймар и Тиаго в състава :Д
Ти гледа ли мача изобщо или си пишеш наизуст колкото да има нещо :D Неймар ги направи криви, само с ритане можеха да го спрат, както и стана. 9 фаула срещу него за целия мач.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.