miro_rz написа:Има едно момче с мустак и опашка. Напомня ми на един легендатен вратар!
За Сиймън вероятно говориш. :)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Има едно момче с мустак и опашка. Напомня ми на един легендатен вратар!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Австралия определено са най-слабият отбор в турнира. Дори на моменти изглеждаше, че не могат да си спират топката нормално. Дори Катар са по-добри, иначе нивото на Франция ще се види в следващите мачове.
NOMER14 написа:Франция да мисли как да избегне Меси на 1/8 финала, ако Аржентина не бие в двата мача или ако самата се издъни в нейните два
RMCF написа:NOMER14 написа:Франция да мисли как да избегне Меси на 1/8 финала, ако Аржентина не бие в двата мача или ако самата се издъни в нейните два
Едва ли има по-удобен съперник за Франция от Аржентина (от фаворитите). Само като си представя как Отаменди ще се надбягва с Мбапе и Дембеле, и ме напушва на смях. Ще гледаме повторение от мача им 2018, ако се срещнат. Просто ще ги смачкат на контри пак. Дори халфовата линия им е по-добра, а там Франция са най-зле.
RMCF написа:NOMER14 написа:Франция да мисли как да избегне Меси на 1/8 финала, ако Аржентина не бие в двата мача или ако самата се издъни в нейните два
Едва ли има по-удобен съперник за Франция от Аржентина (от фаворитите). Само като си представя как Отаменди ще се надбягва с Мбапе и Дембеле, и ме напушва на смях. Ще гледаме повторение от мача им 2018, ако се срещнат. Просто ще ги смачкат на контри пак. Дори халфовата линия им е по-добра, а там Франция са най-зле.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:То пък Конате и Упамекано са големите защитници :D :D айде по-сериозно
RMCF написа:kingofpop написа:То пък Конате и Упамекано са големите защитници :D :D айде по-сериозно
Е Конате изобщо не трябва да е титуляр, а Салиба. Колкото до Упамекано, не върви да сравняваме защитник на Байерн с такива на Тотнъм, Юнайтед и където и да играе Отаменди.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост