Всекидневна
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна
След малко започва участие отбора за който ще държа-Аржентина,това е заради Меси,който заслужава да покори световния връх!
-
- Контакти:
Грозно световно. Не си заслужава гледането. Дали ще надмине топ оф дъ топ противното първенство от 2002? Най-вероятно да.
Съжалявам младите които си мислят, че гледат нещо интересно.
Едно време в соца мъжете драпаха да ги пуснат през 4 години в отпуска през месец юни и имаше защо. Цял месец мачове, бира, кеф. Като казвам мачове означава МА-ЧО-ВЕ. Сега поне 85% не влизат в това число. Някакви двубои са, не мачове.
Пак в соца жените си знаеха какво става през тези юнски месеци. Живееха като сами. Ходеха си на гости да си говорят с приятелки. Все едно нямат мъже. Мъжката половина като зомбирана цял месец не я търси за нищо. В главата им е само футбол. По цял ден се чертаеха в разни календари, диплянки, програми резултатите от изиграните мачове, кой с кого следва да се сблъска. Това много стриктно и внимателно. Околния свят няма значение. Има значение само футбола. Световно е!..................така беше.
ПП. Извън футбола сексуално така стояха нещата. Ако си жена можеш да го направиш с всеки (да изневериш), защото мъжете са приковани към световното и никой няма да те забележи, не те следи, не го интересува къде си, в къщи ли си, какво правиш. Проблема е дали си с истински мъж щом си го намерила на улиците, а не да е затворен вкъщи прикован към телевизора. Нормалните мъже бяха маниаци на тема футбол. Такъв не гледащ световното е малко съмнителен колко е мъж щом обикаля улиците и е свободен за секс. Най-често само жени се движеха по улиците.
Имаше един виц. Мъж държи дистанционното минути преди мача на откриването, насочва го към телевизора и все още не натискайки бутон се обръща към съпругата и казва "жена, след минути започва световното, имаш ли нещо да ми казваш за следващия един месец?" (тоест от тук нататък не ме търси един месец, няма ме).
Съжалявам младите които си мислят, че гледат нещо интересно.
Едно време в соца мъжете драпаха да ги пуснат през 4 години в отпуска през месец юни и имаше защо. Цял месец мачове, бира, кеф. Като казвам мачове означава МА-ЧО-ВЕ. Сега поне 85% не влизат в това число. Някакви двубои са, не мачове.
Пак в соца жените си знаеха какво става през тези юнски месеци. Живееха като сами. Ходеха си на гости да си говорят с приятелки. Все едно нямат мъже. Мъжката половина като зомбирана цял месец не я търси за нищо. В главата им е само футбол. По цял ден се чертаеха в разни календари, диплянки, програми резултатите от изиграните мачове, кой с кого следва да се сблъска. Това много стриктно и внимателно. Околния свят няма значение. Има значение само футбола. Световно е!..................така беше.
ПП. Извън футбола сексуално така стояха нещата. Ако си жена можеш да го направиш с всеки (да изневериш), защото мъжете са приковани към световното и никой няма да те забележи, не те следи, не го интересува къде си, в къщи ли си, какво правиш. Проблема е дали си с истински мъж щом си го намерила на улиците, а не да е затворен вкъщи прикован към телевизора. Нормалните мъже бяха маниаци на тема футбол. Такъв не гледащ световното е малко съмнителен колко е мъж щом обикаля улиците и е свободен за секс. Най-често само жени се движеха по улиците.
Имаше един виц. Мъж държи дистанционното минути преди мача на откриването, насочва го към телевизора и все още не натискайки бутон се обръща към съпругата и казва "жена, след минути започва световното, имаш ли нещо да ми казваш за следващия един месец?" (тоест от тук нататък не ме търси един месец, няма ме).
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
-
- Контакти:
-
Това едвали е виц от времето на соца, просто през соца нямаше дистанционни, макар тези устройства да бяха налични на Запад още през 60-те ...Непринуден написа:Имаше един виц. Мъж държи дистанционното минути преди мача на откриването, насочва го към телевизора и все още не натискайки бутон се обръща към съпругата и казва "жена, след минути започва световното, имаш ли нещо да ми казваш за следващия един месец?" (тоест от тук нататък не ме търси един месец, няма ме).
Излезнаха кадри за грешка на автоматичната система за ВАР при отменения гол на Лаутаро според които системата отчита единствено позициятана близкостоящия бранител но не и другия в дъното на кадъра който всъщност покрива засадата. Интересно.
DanailG написа:Излезнаха кадри за грешка на автоматичната система за ВАР при отменения гол на Лаутаро според които системата отчита единствено позициятана близкостоящия бранител но не и другия в дъното на кадъра който всъщност покрива засадата. Интересно.
Предполагам това е така,защото по правило се приема ,че не влияе на играта.Има много такива примери с които съдиите обяснават решението си.
Няма такова животно като защитник покриващ засадата, който не влияе на играта. Той със самото си позициониране влияе, естествено.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Загубите на Аржентина и Германия напомнят мача Левски - Славия.
До тук от фавориритите Холандия, Аржентина и Германия са жив ташак. Англия, Франция и Испания добре влезнаха в битките. Чакаме Бразилия, Белгия, Уругвай и Португалия!
Доволен съм от интригата.
Доволен съм от интригата.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
И след мачовете на Бразилия и Белгия вече ще е по познаваемо .... Кой ще има най-много шанс за финал.